fbpx
C&R Makelaars

Queridolaan 5 4707 LK

Bekijk op de kaart
€255.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Hi, ben jij de nieuwe bewoner van Queridolaan 5? Deze goed onderhouden woning in de Kroeven beschikt over een gezellige woonkamer met uitgebouwde keuken, 4 slaapkamers, een nette badkamer en een fijne tuin met berging en achterom. Dit klinkt als muziek in de oren toch? Plan nu snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer de auto voor de deur en loop via de nette voortuin naar de voordeur, welkom! In de hal bevindt zich de meterkast, het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer.

Wonen en koken
Vanuit de hal zijn we aangekomen in de woonkamer. De woonkamer beschikt over een visgraat parket vloer en nette wanden. Vanuit de woonkamer loop je door naar de uitgebouwde keuken, welke voorzien is van een koelkast, vaatwasser en een 4-pits-gasfornuis met afzuigkap. Via de keuken heb je toegang tot de achtertuin.

Slapen, dromen en douchen
Via de trap in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers. De nette badkamer beschikt over een douche, badkamermeubel met wastafel en radiator. Op de tweede verdieping bevindt zich de voorzolder en een vierde riante slaapkamer met dakkapel.

Tuinieren, zonnen en genieten
Via de deur in de keuken of via de achterom bereik je de fijne achtertuin. De tuin is op het oosten gelegen en is voorzien van nette erfafscheiding, borders, bestrating en een stukje gras. Ideaal! Daarnaast is de achtertuin voorzien van een berging en een achterom.


Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1971 * Uitgebouwde keuken * Fijne woonkamer * 4 slaapkamers * Dakkapel * Nette badkamer * Achtertuin met berging en achterom* Gevelreiniging 2019 * CV ketel 2018 *
Overdracht
Vraagprijs €255.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1971
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 115
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (409)

X