fbpx
C&R Makelaars

Bandeliersberg 189 4707 SJ

Bekijk op de kaart
€295.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitgebouwde hoekwoning met garage in de geliefde wijk Tolberg? Deze topper staat bij ons in de verkoop en is voorzien van een ruime lichte woonkamer, een moderne open keuken, 4 slaapkamers, een moderne badkamer met bad en douche en een fijne tuin op het westen gelegen. Plan nu snel een bezichtiging in bij Bandeliersberg 189 en laat ons jou begeleiden door deze instapklare woning!

Entree
Parkeer de auto voor de deur of in de garage en loop naar de overdekte voordeur toe. Welkom in de hal, welke toegang geeft naar de meterkast en de sfeervolle woonkamer.

Wonen en koken
We zijn aangekomen in woonkamer, welke voorzien is van een moderne houten vloer en heel veel ruimte door de uitbouw die is gedaan in 2000. Altijd al gedroomd van een moderne open keuken waarmee je tijdens het kokkerellen kan bijkletsen met de gasten? Deze ruime keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis met afzuiging, koelkast, vriezer, vaatwasser en een oven.

Slapen, dromen en douchen
Via de trap die te bereiken is via de woonkamer kom je op de eerste verdieping. De eerste en tweede verdieping zijn volledig voorzien van laminaat vloeren en structuurverf wanden. De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers en op de tweede verdieping bevind zich een vierde slaapkamer. De moderne badkamer is voorzien van een douche, toilet, bad en badkamermeubel met wastafel. In deze badkamer kom je helemaal tot rust!

Tuinieren, zonnen en genieten
Heb jij behoefte aan een privacy volle tuin? Dan ben je hier aan het goede adres. Hier geniet je van het zonnetje in de loungebank in de heerlijke tuin die op het westen gelegen is. Klinkt ideaal toch? De achtertuin is netjes aangelegd met een bestrating, nette erfafscheiding en container afscheiding, vijver en een ruime garage.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1984 * Uitgebouwde hoekwoning * Kindvriendelijke wijk Tolberg * Ruime garage* Moderne open keuken met inbouwapparatuur * 4 slaapkamers * Achtertuin op het westen gelegen *
Overdracht
Vraagprijs €295.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1984
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 115
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (426)

X