fbpx
C&R Makelaars

Van Maerlantlaan 46 4707 HD

Bekijk op de kaart
€325.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Deze uitgebouwde tweekapper in de Kroeven staat voor jou klaar. De woning is op loopafstand gelegen van het wijkcentrum en het stadscentrum. Je bent dicht bij de uitvalswegen maar woont nog steeds rustig. Ideaal! In deze woning kunnen we genieten van de houtkachel in de winter, in de zomer genieten we van de zon in de achtertuin die op het zuidwesten gelegen is. Klinkt dit jou ook zo aangenaam? Wij leiden je graag rond in deze tweekapper.

Entree
Parkeer de auto in de garage of op de oprit waar maar liefst 3 auto’s terecht kunnen en begeleid jezelf naar de voordeur. Wij openen de deur voor je, welkom! Vanuit de hal bereik je de trap naar de eerste verdieping, de meterkast, het toilet en de woonkamer.

Wonen en koken
In de woonkamer worden we verbijsterd door de grote raampartijen, wat een licht inval! De woonkamer beschikt over een prachtige houtkachel en veel mogelijkheden om jou droomwoonkamer te maken. Zie jij jouw meubels hier al staan? De moderne open keuken beschikt over een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en 5-pits-gasfornuis. De open keuken geeft je contact met het barretje aan de andere zijde van de woonkamer.

Slapen dromen en douchen
Via de trap zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 2 slaapkamers, een inloopkast en een badkamer. De badkamer beschikt over een inloopdouche, een toilet en wastafel. Ook is er een plek gerealiseerd voor de wasmachine en droger. Op de tweede verdieping is er een mogelijkheid voor een extra royale slaapkamer.

Tuinieren, zonnen en genieten
Deze tuin ligt op het zuidwesten, dat betekent veel zon! De schaduw vind je onder de overkapping terug. De achtertuin beschikt over bestrating, borders en een achterom. Met deze tuin kun je nog elke kant op.

Bijzonderheden
*Bouwjaar: 1967 *CV 2015 *Schilderwerk kozijnen 2020 *Aanbouw voorzien van dak- spouw- en vloerisolatie *Tuin op het zuidwesten *Houtkachel *Inloopdouche *
Overdracht
Vraagprijs €325.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1967
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 115
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Vergelijkbare woningen (425)

X