fbpx
C&R Makelaars

Hogewerf 7 4724 EX

Bekijk op de kaart
€495.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Geniet van de ruimte, de privacy, de vijf slaapkamers en de tuin op het zuiden. Dat klinkt ideaal toch? Deze rustig gelegen woning in Wouw ligt op loopafstand van het dorpscentrum en ligt dicht bij de uitvalswegen. Zoek jij een vrijstaande instapklare woning? Plan dan snel een bezichtiging bij ons in!

Entree
Via de ruime oprit waar je 2 auto’s kunnen parkeren zijn we aangekomen bij de voordeur en de toegang tot de ruime garage. Binnengekomen in de hal hebben we toegang tot het toilet, de woonkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.

Wonen en koken
Als we omhoog kijken zien we prachtige inbouw spots door de gehele woonkamer. Dat zorgt voor een fijne sfeer in de leefkamer. De woonkamer is volledig voorzien van laminaat en structuurverf wanden. In de ruime gesloten keuken past zeker nog een eettafel. Zo kunnen we gezamenlijk in de keuken ontbijten. De keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, oven, magnetron en keramische kookplaat. Achter de keuken bevindt zich de wasruimte.

Slapen dromen en douchen
Via de trap in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers en de neutrale badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, badkamermeubel met dubbele wastafel en centrale afzuiging. Dat wordt badderen maar! Via de vaste trap zijn we aangekomen op de tweede verdieping waar zich nog 2 volwaardige slaapkamers bevinden.

Tuinieren, zonnen en genieten
Droom jij van een nette aangelegde tuin op het zuiden? Goed nieuws, je hebt hem gevonden! De tuin is bestraat en beschikt over nette borders, een tuinafscheiding, een achterom en een zonnescherm. Het zonnescherm is erg handig voor die zonnige dagen van het jaar. Vanuit de tuin is er ook toegang tot de royale garage waar 2 auto’s in passen.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1974 * Vrijstaande woning gelegen in Wouw * Ruime garage * Houten kozijnen met dubbel glas * Royale tuin op het zuiden * Wasruimte *
Overdracht
Vraagprijs €495.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1974
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 133
Energie
Label C
Geldig tot 06/12/2030
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (32)

X