fbpx
C&R Makelaars

Robijndijk 108 4706 LW

Bekijk op de kaart
€545.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Zie jij jouw droomwoning in deze vrijstaande woning in de Kortendijk? De woning is gelegen aan een landelijke, rustige straat met speeltuinen, basisscholen, het natuurgebied Visdonk en het winkelcentrum in de directe omgeving. Deze ruime woning beschikt over een supertoffe indeling. Aan lichtinval is er zeker geen gebrek. De grote raampartijen zorgen voor een fijne lichtinval in huis. De woning beschikt over 3 slaapkamers. Word dit jullie paleisje? Maak het werkelijkheid en plan een bezichtiging bij ons in!

Entree
Parkeer de auto op de oprit waar zich ruim 2 auto’s kunnen vestigen. Welkom in de hal! In de hal bevindt zich een royaal toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de meterkast. Laat je verassen door de woonkamer.

Wonen en koken
Een woonkamer om van te dromen, wat is dit een toffe plek. Hier kan je jouw draai aangeven! Deze woning beschikt over een extra ruime woonkamer met zitkuil aan de voorzijde van de woning. De glazen puien geven erg veel lichtinval, wat een fijne sfeer in huis geeft. De woonkamer beschikt over laminaatvloeren. De keuken beschikt over een koelkast, 4-pits-gasfornuis, afzuigkap, oven en super veel opbergruimte. Dit is een fijne keuken voor ieder. Achter de keuken bevindt zich nog een extra slaapkamer, thuiskantoor of riante opbergruimte.

Slapen, dromen en douchen
Via de trap in de hal zijn we terecht gekomen op de eerste verdieping. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers waarvan 2 slaapkamers voorzien zijn van een balkon. Ook bevindt hier zich een riante badkamer. De badkamer is voorzien van douchebak, ligbad, dubbele wastafel en toilet.

Tuinieren zonnen en genieten
Een fijne, sfeervolle tuin, dat zoeken wij allemaal toch? Deze achtertuin pas precies in dat plaatje. Hier heb je alle ruimte om nog een trampoline, klimtoestel of zwembad te plaatsen of die gedroomde moestuin of lounge set. De tuin is netjes bestraat en is voorzien van beplanting. Ook bevindt hier zich de toegang van de garage.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1987 Energielabel C* Garage* Heel veel lichtinval* 3 ruime slaapkamers* Kindvriendelijke wijk de Kortendijk*
Overdracht
Vraagprijs €545.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 1987
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 169
Energie
Label C
Geldig tot 31/01/2032
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X