fbpx
C&R Makelaars

Middenstraat 109 4702 GC

Bekijk op de kaart
€269.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Nu al zin om de verhuisdozen in te pakken? Dat begrijpen wij! Deze karakteristieke jaren 30 woning aan de Middenstraat 109 ligt midden in het centrum en toch geniet je hier van de rust. Wil je dicht bij de voorzieningen en het groen wonen? Deze instapklare woning staat bij ons in de verkoop en beschikt over een sfeervolle woonkamer, nette keuken, een moderne badkamer op de begane grond, 3 slaapkamers, een bergzolder en een fijne achtertuin. Ben jij al overtuigd? Kom dan snel een kijkje nemen!

Entree
Parkeer de auto voor de deur en loop door naar de voordeur, welkom! Vanuit de hal hebben we toegang tot de trap naar de eerste verdieping en de sfeervolle woonkamer.

Wonen en koken
De sfeervolle woonkamer is voorzien van een houten vloer, strak gestucte wanden en een nis, welke ideaal is als werkplek. Maak net als de verkoper, van zo’n eettafel het middelpunt van de kamer, deze staat garant voor avonden boordevol gezelligheid straks. De gesloten keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis met afzuigkap en een oven.

Slapen, dromen en douchen
Via de trap in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich drie riante slaapkamers en een inbouwkast die zich begeeft in de tweede slaapkamer. Jouw kleding kan je hier wel kwijt! De badkamer bevindt zich op de begane grond. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en badkamermeubel met wastafel. Heb jij veel bergruimte nodig? Geen probleem, op de tweede verdieping bevindt zich de bergzolder.

Tuinieren, zonnen en genieten
De ruime achtertuin beschikt over een nette erfafscheiding, bestratingen, een overkapping en een ruime schuur. Er is genoeg plek om een gezellige zithoek te creëren in de zon, zie jij jezelf hier al borrelen met vrienden?

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1936 * Centraal gelegen maar toch rustig wonen* Dichtbij de voorzieningen en het groen * Sfeervolle woonkamer * Nette keuken * Moderne badkamer op de begane grond * 3 slaapkamers * Bergzolder * Dakkapel * Schuur *
Overdracht
Vraagprijs €269.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1936
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 84
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X