fbpx
C&R Makelaars

A M de Jongstraat 46 4735 BW

Bekijk op de kaart
€335.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Staan je verhuisdozen al klaar? Deze prachtige moderne hoekwoning ligt in het rustige dorp Zegge in een kindvriendelijke buurt met uitzicht over de weilanden en nabij de A17 en de A58. De woning is voorzien van 3 slaapkamers, een moderne vloer met vloerverwarming, moderne keuken en badkamer, een tuin met houten berging en zonnepanelen. Zijn 3 slaapkamers te weinig? De zolder biedt de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer. Ben jij opzoek naar dit Pareltje? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Entree
Parkeer je auto voor de deur en kom binnen!! Via de voordeur bereik je de hal, welke voorzien is van een moderne tegelvloer met vloerverwarming en spachtelputz wanden. De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer.

Wonen & koken
Wat een licht! De ruime woonkamer beschikt over een moderne tegelvloer met vloerverwarming en spachtelputz wanden. Wat een fijne sfeer hangt er in deze woonkamer! De moderne open keuken is voorzien van een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, combi-oven en een vaatwasser. Zie jij jezelf hier al kokkerellen?

Slapen, dromen & douchen
Wanneer je de trap oploopt, kom je op de overloop terecht welke toegang geeft tot 3 slaapkamers en de badkamer. De overloop en slaapkamers zijn allen voorzien een laminaatvloer en spachtelputz wanden. De moderne badkamer is volledig betegeld en beschikt over een douchecabine, toilet, badkamermeubel met wastafel en centrale afzuiging.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Deze is voorzien van een laminaatvloer spachtelputz wanden. Eventueel kan je hier een extra slaapkamer creëren. Verder vindt je hier een aansluiting voor de wasmachine en de CV. Door de berging achter de knieschotten kan je alle spullen netjes uit het zicht opslaan.

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de woonkamer loop je de tuin in. De achtertuin heeft een nette erfafscheiding, plantenborders, een gazon, sierbestrating en een zij ingang.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 2017 * Dichtbij speeltuintjes * Zonnepanelen * Ruime zolder die ruimte biedt voor een 4e slaapkamer * 3 slaapkamers * Houten berging in achtertuin * Moderne badkamer en keuken * Voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas * Uitzicht over de weilanden *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €335.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 2017
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 131
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
X