fbpx
C&R Makelaars

Maxburgh 5a 4702 CP

Bekijk op de kaart
€275.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een gezellige woning in de wijk Burgerhout? Die woning is in Maxburgh 5a gevestigd. Je woont dicht bij de voorzieningen maar toch rustig. Door de grote raampartijen komt er boordevol licht binnen. De woning is voorzien van een moderne keuken, 2 slaapkamers met mogelijkheid tot 3e slaapkamer, een moderne badkamer en een prachtige tuin. Maakt dit jou ook zo enthousiast? Kom dan snel een kijkje nemen!

Entree
Parkeer de auto op een van de parkeervakken voor de deur. Welkom bij deze toffe woning! In de hal bevindt zich de meterkast, het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en geeft toegang tot de woonkamer.

Wonen en koken
De woonkamer is netjes afgewerkt en is voorzien van houten vloeren en strakke wanden. De woonkamer beschikt over een houtkachel! Heerlijk voor de koudere dagen, dat brengt een hoop sfeer in huis! De open keuken is een geweldige plek voor het gezin, samen ontbijten aan de bar. De moderne keuken met eiland is voorzien van koelkast, vriezer, wijnkoelkast, 5-pits-gasfornuis en inbouwspots.

Slapen, dromen en douchen
De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers met mogelijkheid tot een 3e slaapkamer, apart toilet en de badkamer. De moderne badkamer is in 2019 vernieuwd en beschikt over inloopdouche en badkamermeubel met wastafel.

Tuinieren, zonnen en genieten
De achtertuin is keurig aangelegd en beschikt over bestrating, nette borders, een overkapping en een achterom. Ideaal! De prachtige overkapping beschikt over inbouwspots en sierlampen. Dit is een super onderhouden tuin.

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1997* Dichtbij de voorzieningen* Instapklare woning* 2 slaapkamers met mogelijkheid tot 3e slaapkamer* 2019 vernieuwde badkamer*
Overdracht
Vraagprijs €275.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1997
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 107
Energie
Label B
Geldig tot 20/06/2028
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (422)

X