fbpx
C&R Makelaars

Vogelzang 46 4707 XJ

Bekijk op de kaart
€230.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Deze gezellige, moderne woning staat bij ons in de verkoop! Woon dichtbij het wijkcentrum, speeltuintjes en de middelbare scholen! De woning is voorzien van een moderne keuken, 3 slaapkamers en een tuin op het zuiden. Een perfecte instapklare woning! Wij willen jou dat graag laten beleven, plan snel een bezichtiging bij ons in!

Entree
Parkeer de auto op een van de parkeervakken in de straat. Begeleid jezelf naar de voordeur, wij openen de voordeur. Welkom in de hal, hier bevindt zich de meterkast en geeft toegang tot de woonkamer. Gesproken over de woonkamer, we gaan er snel naar toe!

Wonen en koken
De woonkamer is voorzien van een moderne laminaatvloer, strak gestucte wanden en trapkast. De woonkamer is een ideale plek om jouw gezellige woonkamer te kunnen creëren. Zie jij jouw meubels hier al staan? De moderne open keuken is voorzien van koel-vriescombinatie, 4-pits-gasfornuis, afzuigkap, combi-oven en vaatwasser.

Slapen, dromen en douchen
Vanuit de hal in de woonkamer waar zich tevens ook het toilet bevindt, zijn we via de trap aangekomen op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van douchecabine, badkamermeubel met wastafel en wasmachine en droger aansluitingen. Via de vlizotrap heb je toegang tot de ruime zolder met mogelijkheid om een 4e slaapkamer te creëren.

Tuinieren, zonnen en genieten.
Welkom in de keurig aangelegde tuin. De tuin is voorzien van bestrating, nette borders met beplanting, tuinverlichting, een buitenberging en een achterom. Kies ervoor om in de schaduw te zitten of in de zon dankzij de overkapping met harmonicaschuifdoek. Ideaal in deze op het zuiden gelegen tuin!

Bijzonderheden:
Bouwjaar 1972 Instapklare woning Dichtbij de middelbare scholen, speeltuintjes en het wijkcentrum 3 slaapkamers * Achtertuin op het zuiden* Houten kozijnen met dubbelglas op enkele na*
Overdracht
Vraagprijs €230.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1972
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 100
Energie
Label C
Geldig tot 06/10/2028
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X