fbpx
C&R Makelaars

van Weerden Poelmanlaan 9 4631 JZ

Bekijk op de kaart
€267.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben je op zoek naar een volledig gemoderniseerde woning in het mooie Hoogerheide? Dan is deze woning misschien wel iets voor jou?! Deze mooie en ruime eengezinswoning ligt gelegen in een kindvriendelijke buurt met leuke andere gezinnen. Deze woning is voorzien van een fijne woon- eetkamer met een prachtige pvc-vloer, een moderne keuken, 3 ruime slaapkamers, een badkamer, een ruime zolder (optie tot een ruime 4de slaapkamer), een goed onderhouden voor- en achtertuin, en er zijn parkeergelegenheden aan de voorzijde van het huis. Is dit het pareltje wat jij zoekt?! Plan dan direct een bezichtiging in!

Entree:
Parkeer je auto voor de deur en stap vervolgens dit pareltje van een woning binnen. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, het toilet, de 1ste verdieping en de woonkamer.

Wonen & koken:
Wanneer je denkt aan je nieuwe thuis, dan denk je aan een sfeervolle woonkamer met voldoende lichtinval. Dat is in zowel de woonkamer als in het eetgedeelte zeker van toepassing! De half openen moderne keuken is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een combioven.

Slapen & douchen:
Vanuit de hal is de 1e verdieping met een vaste trap te bereiken. De overloop geeft je toegang tot 3 ruime slaapkamers met grote raampartijen en de badkamer met 2 ramen om te ventileren. De badkamer is voorzien van een douchecabine, een wastafelmeubel, radiator en een toilet.

Tuinieren, zonnen & genieten:
Vanuit de keuken stap je zo je goed onderhouden tuin in welke gelegen is op het noordoosten en voorzien is van gras, nette bestrating en een schuur. Ook is de tuin voorzien van een achterom, dus je gasten kunnen zo aanschuiven voor een overheerlijke barbecue. Kortom, is dit het pareltje wat je zocht?!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1970 * Energielabel C * Gemoderniseerde woning * Moderne keuken * Grotendeels voorzien van dubbelglas * pvc-vloer op de benedenverdieping *
Overdracht
Vraagprijs €267.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2022-08-01
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1970
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 118
Energie
Label C
Geldig tot 01/12/2028
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
X