fbpx
C&R Makelaars

Geerberg 10 4708 GG

Bekijk op de kaart
€348.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wat een fijn huis is dit! Bij aankomst merk je het al, je parkeert makkelijk 2 auto’s op de oprit. Is dit voor jou belangrijk? Dan ben je aan de Geerberg 10 aan het juiste adres. Deze leuke woning heeft naast de ruime oprit en de inpandige garage nog veel meer te bieden, namelijk een gezellige woonkamer met moderne keuken en inbouwapparatuur, 4 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad en douche. Aan de achterzijde hebben we een ruime achtertuin, daarom kan je bij thuiskomst in de zomermaanden heerlijk relaxen en genieten van de avondzon! Als kers op de taart is deze leuke twee-onder-één kapwoning gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat en op loopafstand van winkels en scholen. Er is nog veel meer te vertellen, kom snel een kijkje nemen!

Welkom
Je kunt de auto voor de garage parkeren of in de inpandige garage en vervolgens loop je door de voordeur naar binnen. Via de hal bereik je de woonkamer, toilet en de meterkast.

Wonen & koken
De sfeervolle woonkamer beschikt over veel lichtinval, een schuifpui naar de achtertuin en je hebt hier genoeg ruimte voor een grote eettafel en een lekkere luie hoekbank. De woonkamer is voorzien van strak gestucte wanden en een mooie PVC vloer. Aan de achterzijde bevindt zich de moderne open keuken en dit is natuurlijk de plek voor de kookkunstenaars! De keuken is voorzien van een gasfornuis met wokpit met afzuigkap, oven, magnetron en een vaatwasser. De volgende praktische elementen kunnen natuurlijk niet ontbreken, zo is er die handige bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine/droger en een Amerikaanse koelkast welke direct vanuit de keuken te bereiken is en een ruime inpandig bereikbare garage.

Slapen & douchen
Via de deur in de woonkamer bereik je de hal met de trap naar de eerste verdieping. De eerste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers en een badkamer. De ruime badkamer beschikt over een toilet, douche, ligbad en een wastafel. Via de vaste trap bereiken we de tweede verdieping, deze beschikt over een voorzolder met HR CV ketel en een extra slaapkamer met dakraam en bergruimte achter de knieschotten.

Tuin en garage
De onderhoudsvriendelijke ruime achtertuin is voorzien van sierbestrating, nette erfafscheiding en een berging. De voortuin is in 2021 opnieuw aangelegd en geheel onderhoudsvrij. In deze tuin hoef je dus geen uren te besteden aan het onderhoud, maar kun je direct van de zon genieten op zomerse dagen!

* Bouwjaar 1991 * Moderne twee onder een kapwoning * Kindvriendelijke en rustige straat in de Tolberg * Sfeervolle woonkamer met trappenkast en schuifpui * Moderne open keuken met inbouwapparatuur * Ruime badkamer met ligbad en douche * 4 slaapkamers * Bijkeuken * Inpandige garage * Berging * Voorzien van isolatie * Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing *
Overdracht
Vraagprijs €348.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2022-05-30
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1991
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 115
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 5

Vergelijkbare woningen (427)

X