fbpx
C&R Makelaars

Nieuwe Markt 35c 4701 AC

Bekijk op de kaart
€165.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wij weten zeker dat de toekomstige bewoners hier veel woonplezier gaan beleven! Dit instapklare appartement beschikt over een slaapkamer, een nette keuken, een nette badkamer en een balkon met een fijn uitzicht. Zie jij jezelf hier al wonen? Plan dan snel een bezichtiging in!

Wonen en koken
De woonkamer beschikt over een moderne laminaatvloer en strak gestukte wanden. Wat een lichtinval! Met deze ruimte kan je elke kant op! Via de woonkamer heb je toegang tot het balkon. De ochtend beginnen met een bak koffie en geniet van het uitzicht op de nieuwe markt tijdens de zonsopgang. De nette keuken is voorzien van een koelkast, combi-oven, 4-pits-gasfornuis en afzuigkap. Kokkerellen maar!

Slapen, dromen en douchen
Het appartement beschikt over een royale slaapkamer, welke voorzien is van een laminaatvloer en gestucte wanden. Wederom is de lichtinval hier erg prettig. De nette badkamer beschikt over een douchebak, toilet, badkamermeubel met wastafel en centrale afzuiging.

Entree
Kom binnen via de hoofdingang, hier vind je de afgesloten centrale hal met brievenbussen. Via het trappenhuis zijn we aangekomen bij onze eindbestemming. Via de hal heb je toegang tot elke ruimte. Laten we beginnen!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1963 * Balkon * Berging * Houten kozijnen met dubbel glas * Elektrische rolluiken bij slaapkamer en keuken* Nette keuken en badkamer * Instapklaar *
Overdracht
Vraagprijs €165.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 1963
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 47
Energie
Label C
Geldig tot 23/02/2023
Indeling
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (409)

X