fbpx
C&R Makelaars

Aloysiushof 6 4735 AL

Bekijk op de kaart
€190.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Senioren en starters opgelet! Wij hebben deze instapklare levensloopbestendige woning in de verkoop staan. Deze moderne woning beschikt over veel gemakken, de tuin op het zuidoosten, een moderne badkamer en een ruime slaapkamer. Ben jij opzoek naar een rustige plek om te wonen aan het Aloysiushof in Zegge? Plan dan snel een bezichtiging bij ons in!

Entree
Via de gezamenlijke entree loop je de hal binnen van het Aloysiushof, we zien nummer 6 op de begane grond. Via de voordeur zijn we binnengekomen in de ruime hal. De hal beschikt over de CV-ketel, de meterkast, het moderne toilet en de toegang tot de woonkamer en keuken.

Wonen en koken
De sfeervolle woonkamer en keuken beschikken over laminaatvloeren en spachtelputz wanden. Wat een toffe plek! De woonkamer is voorzien van een zitgedeelte, een open keuken en de eettafel. De nette keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vriezer, combi-oven en inductieplaat met afzuiging. Hier kunnen we gelijk aan de slag, kokkerrellen maar!

Slapen, dromen en douchen
Heb jij altijd al gedroomd van een ruime badkamer? Hier wordt deze droom werkelijkheid. De moderne onderhouden badkamer is voorzien van inloopdouche en badkamermeubel met wastafel. Ook bevinden zich hier aansluitingen voor de wasmachine en droger. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en heel veel lichtinval. Via de slaapkamer heb je uitzicht op jouw knusse tuin.

Tuinieren, zonnen en genieten
De tuin is volledig bestraat en beschikt over een nette schutting, een berging en een achterom. De zon vind je hier ook! De tuin is gelegen op het zuidoosten, dat betekent schaduw en die heerlijke zon.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 2002 * Achtertuin op het zuidoosten * Levensloopbestendige woning * Gezellige woonkamer en nette keuken * Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas * Instapklaar * CV 2002 onderhouden in 2021 * Maandelijkse bijdrage VVE a EUR 102,-- * Berging *
Overdracht
Vraagprijs €190.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 1920
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 55
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
X