fbpx
C&R Makelaars

Enclaveberg 100 4708 EB

Bekijk op de kaart
€315.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Misschien ben je op zoek naar je eerste eigen huis, of naar een mooi nieuw begin. Deze tweekapper geeft je de mogelijkheid om het helemaal naar eigen wens op te knappen. Gelegen in de kindvriendelijke wijk Tolberg, op loopafstand van winkelvoorzieningen en basisschool. Deze woning is voorzien van een ruime woonkamer, uitbouw, halfopen keuken, 3 slaapkamers, badkamer met toilet en natuurlijk de garage. Ook de ruime achtertuin, voorzien van achterom en berging biedt voldoende mogelijkheden om hier een gezellige plek van te maken. Zie jij de mogelijkheden om hier jouw paleisje van te maken? Plan dan direct een bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto op de ruime oprit, in de garage of voor het huis en stap vervolgens de woning binnen via de royale voortuin. Vanuit de hal heb je toegang tot het toilet, de meterkast en natuurlijk de woonkamer.

Wonen & koken
Wanneer je denkt aan je nieuwe thuis, dan zie je natuurlijk voldoende ruimte voor je. Dankzij de uitbouw is dat geen enkel probleem! De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een zit-en eetgedeelte en vanuit daar loop je door naar de halfopen keuken. Vanuit hier bereik je de berging of loop je door naar de riante uitbouw. Krijg jij ook 100 ideeën wat je met deze ruimte gaat doen?

Slapen & douchen
Via de trap in de woonkamer kom je op de overloop terecht welke toegang geeft tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer met inloopdouche en toilet. Daarnaast bereik je vanuit de trap op de overloop de zolder met nog een extra ruime slaapkamer en voorzolder. Op de voorzolder bevindt zich de CV ketel welke vernieuwd is in 2021.

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de deur in de uitbouw betreed je de zonnige tuin welke op het noord-westen gelegen is. Deze beschikt over een achterom en extra berging. Daarnaast vind je aan de voorkant van de woning een garage met elektrische roldeuren. Kortom, hier kun jij je droomhuis van maken!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1988 * Perceel 233 m2 * Gebruiksoppervlakte 116 m2 * Inhoud 465 m3 * 3 slaapkamers * Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing * Tuin gelegen op het noord-westen * Ruime garage * Kindvriendelijke buurt de Tolberg * Op loopafstand van het winkelcentrum, diverse basisscholen en groenvoorzieningen *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €315.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1988
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 116
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X