fbpx
C&R Makelaars

Esdoornlaan 53 4702 AS

Bekijk op de kaart
€235.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wéér een topper bij ons in de verkoop. Middelbare scholen, het centrum en de rust is hier op steenworp afstand te vinden. Met deze leuke eengezinswoning kun je alle kanten op! 4 slaapkamers, een ruime woonkamer, een gesloten keuken en nog meer. Kom het samen met ons ontdekken tijdens een bezichtiging, tot snel!

Entree
Parkeer je auto in de straat en we zijn aangekomen bij de voordeur. Welkom! In de hal bevindt zich de meterkast, het toilet, een trapkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer en keuken.

Wonen en koken
De gehele vloer op de begane grond is voorzien van antraciet tegels en het plafond van inbouw spots. Wat deze woning nog meer biedt is heel veel lichtinval en een perfecte ruimte om jouw ideale woonkamer te realiseren. De gesloten keuken is voorzien van koelkast, vaatwasser, oven, magnetron, afzuigkap en 4-pits-gasfornuis.

Slapen, dromen en douche
Via de trapopgang in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 2 ruim. Alle slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast. Ideaal! Tevens bevindt zich hier ook de badkamer en een apart toilet (sanibroyeur). De badkamer is voorzien van een douchebad combinatie en een badkamermeubel met wastafel. Via de badkamer heb je toegang tot het balkon. Wil jij het liefst 4 slaapkamers? De tweede verdieping is te bereiken middels een vaste trap en daar is de een royale 4e slaapkamer!

Tuinieren, zonnen en genieten
De tuin is keurig bestraat en beschikt over een ruime berging en een achterom. Hier geniet je op warme dagen heerlijk met vrienden en familie van een gezellige BBQ!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1957 * Goed onderhouden tussenwoning in Burgerhout * 4 slaapkamers * CV 2004 * gedeeltelijk dubbelglas * Ideale starterswoning op toplocatie *
Overdracht
Vraagprijs €235.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1957
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 97
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (426)

X