fbpx
C&R Makelaars

Kalmoesberg 6 4708 KM

Bekijk op de kaart
€280.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Zoek jij een woning in de Tolberg welke zich dicht bij het winkelcentrum, basisscholen, speeltuintjes en zich in een rustige buurt bevindt? Welkom in Kalmoesberg nummer 6! Deze moderne woning is in perfecte staat. Deze woning beschikt over een moderne keuken, 5 slaapkamers, een ruime voorzolder en een gezellige tuin. Aan ruimte is er geen gebrek! Maakt dit jou ook zo nieuwsgierig? Plan dan snel een bezichtiging bij ons in.

Entree
Via de voordeur die zich op een rustige plek begeeft zijn we binnengekomen. Welkom in deze toffe hal! De hal beschikt over een toilet, de meterkast, toegang tot de trap opgang en de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruime berging met bergzolder en elektriciteit aansluitingen. Laten we snel doorlopen naar de warmste plek van het huis: de woonkamer.

Wonen en koken
Vanuit de hal zijn we in de ruime woonkamer gekomen. De woonkamer beschikt over een PVC-vloer met vloerverwarming en strak afgewerkte wanden. De moderne keuken welke in 2018 vernieuwd is beschikt over een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven met magnetron functie, Inventum heet waterkraan, inductiekookplaat en afzuigkap. Jouw kookkunsten kunnen in deze luxe keuken schitteren!

Slapen, dromen en douchen
Via de trap in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Hier bevinden zich maar liefst 3 slaapkamers en een nette badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en bad-douche combinatie. Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een voorzolder.

Tuinieren, zonnen en genieten
De achtertuin is netjes bestraat en beschikt over borders, beplanting, een buitenberging, een waterkraan en achterom. Dit is de ideale plek voor gezellige avonden in de zomer.

Bijzonderheden:
*Bouwjaar 1995* Energielabel B Kindvriendelijke omgeving met basisscholen en speeltuintjes* Moderne keuken vernieuwd in 2018* 5 slaapkamers* Dubbel glas*
Overdracht
Vraagprijs €280.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1995
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 106
Energie
Label B
Geldig tot 04/11/2030
Indeling
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (422)

X