fbpx
C&R Makelaars

Keijenburg 10 4702 CG

Bekijk op de kaart
€290.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Op zoek naar een prachtige karakteristieke tussenwoning op loopafstand van verschillende speeltuinen, het centrum en verschillende voorzieningen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze woning aan de Keijenburg is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt deze woning over 4 slaapkamers, een sfeervolle woonkamer, moderne keuken en badkamer en als kers op de taart een royale tuin. Kortom zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

Entree
Parkeer je auto voor de deur en treed binnen, welkom! Je komt binnen in lichte hal voorzien van een tegelvloer en gestucte wanden met beton emaiile. Vanuit de hal bereik je het toilet, de kelderkast, de meterkast, de woonkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping. Laten we snel doorlopen naar de woonkamer!

Wonen & koken
Treed binnen in deze sfeervolle woonkamer, wat meteen opvalt wanneer je de woonkamer binnenkomt is de fijne lichtinval. Door de vele raampartijen kom je overdag geen daglicht te kort. Daarnaast heb je in deze woonkamer voldoende ruimte voor een grote loungebank en een royale eetkamertafel, hier ga je zeker fijne momenten beleven. De woonkamer is voorzien van een houten vloer en strak gestucte wanden. Ben jij de chef-kok in huis? Dan ga je in deze moderne keuken zeker schitteren, dit is de plek waar je helemaal los kan gaan en de lekkerste gerechten op tafel gaat zetten. De keuken is voorzien van voldoende opbergruimte, een combi-oven, 4-pits gasfornuis met afzuiging, koelkast en een vaatwasser. Deze keuken is van alle gemakken voorzien.

Slapen & douchen
Wanneer je de trap naar de eerste verdieping op loopt, kom je op de overloop terecht. Vanuit hier bereik je drie fijne slaapkamers en de moderne badkamer. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van mooie houten vloeren en strak gestucte wanden. Twee van de slaapkamers zijn voorzien van airco. De badkamer beschikt over een inloop douche, toilet en een badkamermeubel met wasbak. Op de tweede verdieping bevindt zich een overloop, de royale vierde slaapkamer, berging en voldoende kastruimte om van alles op te bergen. Daarnaast is er in de berging een aansluiting te vinden voor wasmachine en droger.

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de openslaande tuindeuren in de woonkamer of de achterdeur in de keuken kom je terecht in de zonnige tuin. De ruime achtertuin is voorzien van bestrating, gras en groenborders. Ook zijn er twee gezellige zithoeken aanwezig waar je in de zomer met vrienden of familie gezellig samen kan gaan borrelen of barbecueën. Fietsen en gereedschap kunnen worden opgeslagen in de schuur welke ook voorzien is van electra. Dat wordt goed vertoeven! Zie jij jezelf al zitten? Plan dan snel een bezichtiging in!

Bijzonderheden:
* 4 slaapkamers* moderne keuken* moderne badkamer* royale tuin* schuur*balkon* Dicht bij het centrum, voorzieningen en uitvalswegen * Centraal en toch rustig gelegen *
Overdracht
Vraagprijs €290.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1956
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 100
Energie
Label E
Geldig tot 16/12/2030
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X