fbpx
C&R Makelaars

Cameedijk 5 4706 EG

Bekijk op de kaart
€600.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar die levensstijl met net wat meer gemak? Dit is ‘m! Hier kunnen de kinderen voor de deur spelen maar ook in de royale achtertuin, welke super netjes is onderhouden en op het zuiden gelegen is. In deze vrijstaande woning bevinden zich 2 badkamers, een prachtige glazen serre, 4 slaapkamers en heel veel lichtinval en privacy! Wij staan te poppelen om jou rond te leiden in deze levensloopbestendige woning dus let’s go voor die bezichtiging!

Entree
Parkeer 2 auto’s op de oprit of in de dubbele garage. Welkom, in deze ruime hal. Vanuit de hal hebben we toegang tot het toilet, de keuken, de eerste slaapkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Ook bevindt hier zich de meterkast. Laten we snel doorgaan naar de woonkamer!

Wonen en koken
De woonkamer is voorzien van een massief eikenhouten vloer, inbouwspots en een open haard. Heerlijk warm in de wintermaanden! Wat een ruimte, hier kan je nog elke kant mee op. Als we richting de achtertuin kijken zien we de mooie serre, wat een ideale plek om gezellig bij te kletsen met familie of vrienden. Kokkerellen doen we in de nette keuken, welke voorzien is van een kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Ook bevindt hier zich een super ruime bijkeuken.

Slapen, dromen en douchen
De eerste slaapkamer bevindt zich op de begane grond, welke beschikt over een on-suite badkamer. De ruime badkamer beschikt over een wastafel, douchecabine, toilet en een bubbelbad. Dat wordt bubbelen maar! De andere 3 riante slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. De 2e badkamer is hier ook te vinden en is beschikt over een wastafel, toilet en douchecabine.

Tuinieren, zonnen en genieten
Zelfs in de winter ziet deze tuin er prachtig onderhouden uit, laat staan in de zomer. Dit wil iedereen toch! Dan hebben we je nog niet verteld dat de tuin op het zuiden gelegen is! Wij zijn fan, jij ook? De achtertuin is half bestraat en half voorzien van gras. Deze gesierde tuin is voorzien van een vijver, nette tuinafscheiding, en buitenberging, buitenverlichting en veel beplanting. Zie jij jezelf hier al genieten van de zon?

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1976 * Vrijstaande woning met dubbele garage * Kindvriendelijke buurt Dijken * Achtertuin op het zuiden * Convector put + radiatoren * 4 slaapkamers * 2 badkamers * Glazen serre *
Overdracht
Vraagprijs €600.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 1976
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 177
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2

Vergelijkbare woningen (425)

X