fbpx
C&R Makelaars

Hoveniersberg 96 4708 HB

Bekijk op de kaart
€275.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Start hier jouw nieuwe avontuur? Deze woning op de Hoveniersberg geeft het ultieme gevoel van thuiskomen. De ideale locatie in de kindvriendelijke buurt de Tolberg, op steenworp afstand van een basisschool, diverse speeltuinen en winkelcentrum. Deze tussenwoning is instapklaar, beschikt over 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer en als kers op de taart een gezellige achtertuin waar je maximaal kunt genieten!


Wonen & koken
Parkeer je auto recht voor de deur in één van de parkeervakken en via de keurig aangelegde voortuin kom je bij de voordeur, welkom! In de hal vind je de meterkast en handige schoenenkast. Bij het openen van de deur naar de woonkamer bevindt zich aan de voorzijde de moderne open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, combi magnetron, koelkast, vaatwasser en een kokend waterkraan. Vervolgens loop je door naar de gezellige en uitgebouwde woonkamer, welke over voldoende ruimte beschikt voor een gezellige zit- en eethoek. De woonkamer is voorzien van een donkere tegellaminaat vloer en gestucte wanden. Vanuit de woonkamer bereik je de hal met toilet en trap naar de eerste verdieping.


Slapen, dromen & douchen
Vanaf de overloop heb je toegang tot 3 ruime slaapkamers, alle 3 netjes afgewerkt met nette wanden en een moderne laminaatvloer. De moderne badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, badmeubel met dubbele wastafel. Op de tweede verdieping tref je de zolder aan welke middels een vaste trap te bereiken is. Hier vind je de vierde slaapkamer en voorzolder met wasmachine aansluiting en extra bergruimte.

Tuinieren, zonnen & genieten
Nodig jouw vrienden volgend jaar maar uit voor de zomer BBQ! De tuin is onderhoudsvrij aangelegd wat betekent meer tijd over om te genieten van de zon. Achter in de tuin vind je de achterom, een stenen berging en extra houten berging. Voldoende opbergruimte dus!

* Bouwjaar 1988 * Perceel 176 m2 *Rolluiken * Zonwering * 4 slaapkamers * Moderne keuken * Laminaat tegelvloer * Moderne badkamer * Voorzien van dubbelglas * Dichtbij scholen en speeltuintjes * Dichtbij Tolbergcentrum * Instapklaar *
Overdracht
Vraagprijs €275.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1988
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 109
Energie
Label A
Geldig tot 26/01/2032
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X