fbpx
C&R Makelaars

Torenstraat 48 4701 BZ

Bekijk op de kaart
€265.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

LET OP: Alleen voor eigenbewoning!

Ben jij opzoek naar een leuke tussenwoning met garage in het hartje van het Centrum? De Torenstraat 48 staat klaar voor jou! Woon achter de winkelstraten van Roosendaal. De woning heeft maar liefst 4 slaapkamers, een ruime open keuken en een garage. Jij woont om de hoek van jouw favoriete winkel of restaurant. Vol enthousiasme nemen wij jou mee in deze gezellige woning.

Entree
Parkeer jouw auto op een van de parkeerplaatsen voor de deur of in de garage. Wij openen de deur. Welkom! In de hal bevindt zich de meterkast, het toilet en de kelderkast.

Wonen en koken
Zie jij jouw meubels hier al staan? De woonkamer is voorzien van tapijten vloeren en spachtelputz wanden. Dit is een erg leuke plek om naar jouw smaak te maken. Wat een super ruime keuken! De keuken is voorzien van Koelkast, vriezer, 4-pits-gasfornuis, afzuigkap, oven en vaatwasser. Het totale plaatje voor een ideale keuken!

Slapen, dromen en douchen
Via de trap in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Het fijne aan deze woning is dat er maar liefst 4 slaapkamers aanwezig zijn. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van Douchecabine, badkamermeubel met wastafel en toilet. Via de vaste trap in de hal zijn we aangekomen op de tweede verdieping, welke beschikt over een voorzolder en een 4e slaapkamer welke beschikt over een dakkapel.

Tuinieren, zonnen en genieten
Deze riante tuin is netjes bestraat en is voorzien van nette borders met beplanting, een buitenberging en geeft toegang tot de garage. Dit is een perfecte plek in het voorjaar. Kijk jij al uit naar de barbecue met vrienden en familie? De tuin geeft de mogelijkheid om uit te bouwen maar nog steeds een ruime tuin te hebben. Ideaal!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1958 * Hartje Centrum Royale open keuken * 4 slaapkamers Garage * Ruime achtertuin Buitenberging *
Overdracht
Vraagprijs €265.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 105
Energie
Label D
Geldig tot 10/01/2032
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (426)

X