fbpx
C&R Makelaars

Dokter Heijptstraat 13b 4701 EA

Bekijk op de kaart
€239.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wonen in het midden van het centrum dicht bij alle voorzieningen met een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Klinkt ideaal toch? Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers, een balkon en een nette keuken en badkamer. De ruime woonkamer biedt veel mogelijkheden. Zie jij jouw meubels hier al staan en word jij hier ook zo blij van? Plan dan snel een bezichtiging bij ons in!

Wonen & koken
Via de voordeur kom je in de hal terecht welke voorzien is van plavuizen. Vanuit hier bereik je de woonkamer, de 2 slaapkamers, de wasruimte, de badkamer, het aparte toilet en de meterkast. De ruime woonkamer beschikt over strak gestucte wanden en een nette laminaat vloer. Vanuit hier bereik je tevens de open keuken en het zonnige balkon. De open keuken is voorzien van koelkast, 4-pits-gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en oven. Vanuit het balkon heb je uitzicht over het stadscentrum en de Watertoren.

Slapen, dromen & douchen
Via de hal heb je toegang tot de 2 slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van structuurverf wanden en een laminaatvloer. De badkamer beschikt over een douche en badkamermeubel met wastafel.

Omgeving & opslag
In het appartement is een aparte wasruimte aanwezig welke de nodige opslagcapaciteit biedt en tevens beschikt over aansluitingen voor de wasmachine en droger. Het appartement heeft een eigen berging. Het appartement is onderdeel van appartementencomplex 'de Watertoren' en ligt op loopafstand van het centrum en diverse voorzieningen.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 2002 *Onderdeel van complex ‘de *Watertoren’ * CV ketel 2018 * Gasfornuis en vaatwasser 2018 * Volledig voorzien van dubbelglas * volledig geïsoleerd * In 2020 voorzien van rolluiken * Riante parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage * Op loopafstand van het centrum en voorzieningen *
Overdracht
Vraagprijs €239.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 2002
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 65
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (422)

X