fbpx
C&R Makelaars

Beethovenstraat 34 4661 BH

Bekijk op de kaart
€235.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Op zoek naar een leuke tussenwoning in een kindvriendelijke wijk in Halsteren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze leuke woning beschikt over een nette keuken, 3 slaapkamers, zonnepanelen, kunststof kozijnen en een leuke tuin met veel privacy! Ben jij nieuwsgierig geworden?

Entree
Parkeer de auto voor de deur en treed binnen in deze fijne woning. Welkom in de hal! Vanuit de hal bereik je het toilet, de keuken, de woonkamer en de meterkast. Daarnaast is er een trappenkast met de nodige opbergruimte. Loop je met ons mee naar het woongedeelte?

Wonen & koken
De woonkamer beschikt over een mooie PVC vloer, spachtelputz wanden en een fijne lichtinval door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde. Er is voldoende ruimte voor een gezellige zit- en eethoek. De gesloten keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een inductie kookplaat, afzuiging, vaatwasser en een koelkast. Vanuit hier bereik je tevens de achtertuin.

Slapen, dromen & douchen
Wanneer je de gerenoveerde trap in de hal op loopt kom je terecht op de eerste verdieping. De eerste verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer en spachtelputz/spuitwerk wanden. Vanuit hier heb je toegang tot 2 ruime slaapkamers, de wasruimte en de badkamer. De badkamer beschikt over een douche, bad, toilet en een wastafel. Samengevat dus alles wat je nodig hebt! Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping. Door de grote dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde is hier een prachtige royale 3e slaapkamer ontstaan. door de dakkapel heb je ook nog de ruimte om een vierde slaapkamer te realiseren. De perfecte woning voor gezinnen!

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de keuken kom je terecht in de tuin. De achtertuin is keurig bestraat, ideaal zo’n onderhoudsvrije tuin! Daarnaast is er een achterom en een ruime schuur aanwezig waar je fietsen en gereedschap op kunt bergen. Ben jij ook zo enthousiast geworden? Neem dan snel contact met ons op!

Bijzonderheden
* Kindvriendelijke wijk in Halsteren * 3 slaapkamers * Kunststof kozijnen * Grotendeels voorzien van (elektrische) rolluiken * 9 zonnepanelen * Nabij winkels, scholen en voorzieningen (voetbal en tennis)
Overdracht
Vraagprijs €235.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1965
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 79
Energie
Label C
Geldig tot 30/05/2032
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
X