fbpx
C&R Makelaars

Alexanderdonk 23 4707 WB

Bekijk op de kaart
€350.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

De buitenrand van de Langdonk beschikt over rustige woonerven en blijft een geliefde woonplek. Extra fijn omdat wij er een in de verkoop hebben staan, de Alexanderdonk 23! De toffe woning beschikt over een uitbouw, 3 slaapkamers, een fijne tuin en een garage met oprit. Kortom: een fijne woonplek die wij jou willen laten beleven. Plan snel een bezichtiging bij ons in!

Entree
Parkeer de auto op de oprit of in de garage. Welkom in de hal! De hal beschikt over de meterkast, het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en geeft toegang tot de woonkamer. Laten we snel doorlopen en ons laten verassen door de woning.

Wonen en koken
De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer welke in 2021 is gelegd en spachtelputz wanden. Wat een fijne leefruimte! Achter de woonkamer bevindt zich ook nog een volwaardige uitbouw met lichtkoepel en achterdeur! Vanuit de aanbouw heb je toegang tot de bijkeuken en de garage. De halfopen keuken is voorzien van koelkast, vaatwasser, oven en 4-pits-gasfornuis.

Slapen, dromen en douchen
Via de trapopgang in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De keurige badkamer is voorzien van toilet, badkamermeubel met wastafel en inloopdouche. Ook is er een bergzolder aanwezig welke te bereiken is middels een vlizo trap.

Tuinieren, zonnen en genieten
Wat een fijne achtertuin met volledige privacy is dit! De achtertuin beschikt zelfs over een tuinhuis met sauna en douche! De tuin is voorzien van bestrating, nette borders, een buitenkraan en een achterom. Een tuin om van te dromen!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1973 * Ruime uitgebouwde woonkamer * Keurige afwerking * 3 slaapkamers * Ruime garage met elektrische deur * Achtertuin met spa * Voorzien van rolluiken * Gelegen in een rustige straat * Dichtbij winkels, scholen en andere voorzieningen *
Overdracht
Vraagprijs €350.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1973
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 123
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X