fbpx
C&R Makelaars

Meeuwberg 17 4708 NH

Bekijk op de kaart
€499.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een vrijstaand geschakelde woning met garage in de kindvriendelijke wijk de Weihoek? Lees dan vooral even verder, want deze leuke woning komt bij ons in de verkoop! Een blik op de voorgevel en je weet het, dit wordt jouw droomwoning! Deze leuke woning op de Meeuwberg 17 is voorzien van een sfeervolle woonkamer, nette keuken, 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5), nette badkamer, een ruime achtertuin, een inpandige garage en een ruime oprit.

Entree
Parkeer je auto op de ruime oprit en kom binnen. Welkom! Via de hal bereik je de meterkast, was ruimte, het toilet en de sfeervolle woonkamer. De gehele begane grond is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming en granol wanden.

Wonen & koken
Wanneer je in de woonkamer komt weet je het: Wow, wat een licht en ruimte! Hier wil je de komende jaren met veel plezier wonen. Wat meteen opvalt is de lichtinval door de grote raampartijen en de dubbele openslaande tuindeuren. De achterzijde van de woonkamer biedt voldoende ruimte voor een grote zithoek, zie jij jezelf hier al zitten met al je vrienden of familie? Daarnaast bereik je vanuit hier ook de ruime open keuken. De open keuken is voorzien van veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat met afzuiging, koelkast, vriezer, combi-oven magnetron en een vaatwasser. Gooi je fantasie erop los en maak het helemaal jouw plekje!

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de overloop bereik je de 3 ruime slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. Daarnaast bereik je vanuit een van de slaapkamer het balkon waar je in de zomer kan genieten van een heerlijk bakje koffie en de zon. De eerste verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer en behangen wanden. De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, een douche en een wastafel. Op de tweede verdieping bevinden zich de wasruimte met aansluiting van de wasmachine en droger, het balkon en de vierde ruime slaapkamer. Van deze ruime slaapkamer kan je ook 2 slaapkamers creëren.

Tuinieren, zonnen & genieten
Bij lekker wonen hoort ook lekker buiten kunnen zijn! Doordat de tuin op het zuiden ligt kan je hier optimaal genieten van de zon, wie wil dat nou niet? De achtertuin is onderhoudsarm en je kan hier zowel een zithoek creëren in de zon als in de schaduw. Ideaal! Daarnaast is hier ook de stenen schuur te vinden. Berg hier je fietsen of gereedschap op en opgeruimd staat netjes, er is voldoende bergruimte aanwezig! In de zomer kan je hier zeker genieten van een BBQ met al je vrienden of familie!

Bijzonderheden:
*Vrijstaand geschakelde woning met garage * Kindvriendelijke wijk Weihoek * Achtertuin gelegen op het zuiden* Voorzien van een inpandige garage * Stenen schuur * 4 slaapkamers met mogelijkheid tot 5 * Royale woonkamer* Open keuken met inbouwapparatuur * CV-ketel 2000 * Vloerverwarming is bijverwarming *
Overdracht
Vraagprijs €499.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 163
Energie
Label B
Geldig tot 12/04/2032
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Vergelijkbare woningen (427)

X