fbpx
C&R Makelaars

Jasmijnberg 73 4708 MP

Bekijk op de kaart
€325.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Vol enthousiasme nemen we je mee, dit is exact wat we bedoelen als we praten over wonen met een goed gevoel! Deze leuke hoekwoning beschikt over een sfeervolle woonkamer, een tuinkamer, moderne keuken, luxe badkamer en 4 slaapkamers. Daarnaast heeft de woning een leuke achtertuin en een dakterras! Hoeveel moois kan een locatie bieden? Heel veel, dit is zo’n woonspot met de juiste balans tussen rust en beweging! Je profiteert optimaal van de voordelen van de groenstrook en het speeltuintje aan de voorzijde van de woning en vanaf de eerste en tweede verdieping heb je een prachtig uitzicht over de weilanden. Daarnaast ben je binnen no time in het buitengebied of het winkelcentrum. Eigenlijk raken we niet uitgepraat, maar wonen is beleving en dat échte gevoel laten we je het allerliefste ervaren tijdens de bezichtiging!

Entree
Parkeer je auto op de parkeerplaatsen voor de deur en loop via de mooi aangelegde voortuin naar de voordeur, welkom! Via de voordeur kom je in de hal terecht, welke toegang geeft tot de meterkast en de woonkamer.

Wonen & koken
De sfeervolle lichte woonkamer is voorzien van een mooie PVC vloer, gestucte wanden, een trappenkast en een openslaande deur naar de tuinkamer. Zie jij jezelf al borrelen met vrienden in deze gezellige tuinkamer? De woonkamer beschikt over voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eettafel. De chefkok kan zich in deze moderne open keuken helemaal uitleven! De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gasfornuis met afzuiging, vaatwasser, koelkast en een combi-oven. Via de woonkamer bereik je de hal naar het toilet en de trap naar de eerste verdieping.

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de overloop op de eerste verdieping bereik je 3 slaapkamers en de moderne badkamer (2017). De dag goed starten in de badkamer! Dit gaat absoluut lukken, want naast de inloopdouche beschikt deze over een ligbad, een badkamermeubel met dubbele kraan, een designradiator en een hangtoilet. De badkamer is volledig betegeld, het plafond is gestuct en de spiegel beschikt over verlichting om jezelf een goedemorgen te wensen. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en de kleinste slaapkamer is voorzien van een balkon. Via de vaste trap bereiken we de tweede verdieping. Hier bevindt zich de master bedroom met de aansluiting voor de wasmachine/droger en aan weerskanten een ruim dakterras. Dit is genieten geblazen! Of je nu liefhebber bent van zon of schaduw er is altijd een plekje te vinden. Zie jij jezelf hier al zitten met een goed boek en een glas wijn?

Tuinieren, zonnen & genieten
Bij lekker wonen hoort ook lekker buiten kunnen zijn! In deze keurig onderhouden tuin komt dat zeker wel goed. De achtertuin is keurig aangelegd met een terras, nette erfafscheiding en een berging. Ook de buitendouche en jacuzzi zijn ter overname, hier ga je zeker veel uurtjes doorbrengen met vrienden en familie! Tevens beschikt de tuin over een achterom. Wat ideaal is aan deze achterom, is dat hier nog meer parkeerplaatsen zijn, dus voldoende plek voor iedereen!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1996 * Perceel 174 m2 * Woonoppervlakte 104 m2 * Inhoud 360 m3 * Gelegen in gewilde en kindvriendelijke wijk "De Tolberg" * Op loopafstand van het buitengebied en het winkelcentrum * Sfeervolle woonkamer met veel lichtinval * Moderne open keuken * Toilet * Trappenkast * Fijne achtertuin met berging * Jacuzzi en buitendouche ter overname * 4 slaapkamers * Moderne badkamer met inloopdouche en ligbad * Balkon * 2 dakterrassen * Volledig voorzien van dubbelglas * Groenstrook en speeltuintje aan de voorzijde van de woning * Voldoende parkeermogelijkheid * Achterom * Containers niet in de tuin, maar achter de poort * Inboedel ter overname *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €325.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1996
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 104
Energie
Label B
Geldig tot 02/12/2029
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X