fbpx
C&R Makelaars

Leede 74 4707 DW

Bekijk op de kaart
€475.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wil jij wonen aan de Leede, in de kindvriendelijke wijk Kroeven en op loopafstand van het centrum? Deze hoekwoning beschikt over een sfeervolle woonkamer met veel lichtinval en een open keuken. Daarnaast is de woning voorzien van een nette badkamer, 1 ruime slaapkamer op de begane grond en 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping. Ook is er een balkon gelegen aan 2 van de slaapkamers, dat is toch lekker wakker worden. In deze woning vind je alles op exact de juiste plek! Nog een groot pluspunt is de ruime zonnig achtertuin, waar je ook kan genieten van de schaduw.

Entree
De voorpret begint al bij aankomst, de mooie uitstraling van de woning. Parkeer je auto op eigen terrein en kom gezellig binnen. De entree is voorzien van een tegelvloer en vanuit de hal bereik je het toilet, de slaapkamer, berging, de trap naar de 1e verdieping en de woonkamer.

Wonen & koken
Wanneer je de woonkamer binnenkomt zie je direct wat een fijne lichtinval deze woning heeft, door de vele raampartijen kom je zeker geen zonlicht te kort! De woonkamer is voorzien van vloerbedekking en spachtelputz wanden. Zet hier die mooie grote eettafel en die heerlijke loungebank neer en je wilt niet meer anders! Vervolgens kom je in de open keuken. De keuken beschikt over de nodige inbouwapparatuur zoals een magnetron, koelkast, vaatwasser en inductiekookplaat. Door de ruimte die hier aanwezig is kan je hier ook die ene droomkeuken kwijt die je altijd al hebt willen hebben. En terwijl jij aan het kokkerellen bent klets je gewoon gezellig mee met de tafelgesprekken. Wat gezellig!

Slapen & douchen
Op de begane grond vind je de eerste ruime slaapkamer, maar deze kun je ook omtoveren tot je eigen kantoor aan huis of speel/hobbykamer. Door naar de eerste verdieping. Vanuit de overloop bereik je 3 slaapkamers, de badkamer en aparte kast. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en spachtelputz- wanden. Jouw dag start gegarandeerd goed in deze ruime badkamer. De badkamer beschikt over een bad, wastafel, voldoende opbergruimte en toilet. Daarnaast is er op de eerste verdieping ook een balkon aanwezig waar je heerlijk kunt genieten met een lekker bak koffie en een mooi boek.

Tuinieren, zonnen & genieten
Bij lekker wonen hoort ook lekker buiten kunnen zijn! In deze diepe tuin komt dat zeker wel goed. Of je nu liefhebber bent van zon of schaduw er is altijd wel een plekje te vinden. Zie je het al voor je? Een gezellige barbecue met je vrienden of een leuk speelplekje voor je kinderen? Aan ruimte is hier geen gebrek!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1999 * Perceel 286 m2 * Woonoppervlakte 150 m2 * Inhoud 559 m3 * Ruime, lichte woonkamer * Garage * 4 slaapkamers * Balkon * Volledig voorzien van dubbelglas * Ruime oprit * Gewilde en kindvriendelijke wijk Kroeven * Op loopafstand van het
Overdracht
Vraagprijs €475.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 2007
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 156
Energie
Label B
Geldig tot 08/03/2032
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (422)

X