fbpx
C&R Makelaars

Hoornblendedijk 20 4706 JR

Bekijk op de kaart
€259.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een leuke tussenwoning in kindvriendelijke wijk de Dijken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze ruime tussenwoning is de woning waar je altijd al naar hebt gezocht. Deze woning beschikt over maar liefst 4 slaapkamers, een royale woonkamer, een nette open keuken, een moderne badkamer en als kers op de taart een zeer royale tuin. Daarnaast beschikt de woning over 12 zonnepanelen. Zie jij jezelf hier al wonen? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer de auto aan de achterzijde van de woning onder de carport met elektrische deur of aan de voorzijde op de parkeerplaatsen aan straat en loop via de voortuin naar de overdekte voordeur. Eenmaal in de hal komt de gezelligheid je al tegemoet. Via deze ruime hal krijg je toegang tot het toilet, de meterkast, de trapopgang en de deur naar de woonkamer. De hal is voorzien van een nette laminaatvloer en spachtelputz wanden.

Wonen & koken
Loop met ons mee! Hier kom je binnen in de sfeervolle woonkamer, welke is voorzien van een laminaat vloer en spachtelputz wanden. Creëer hier een gezellige zithoek om heerlijk te genieten na een lange dag. Wil je een royale eettafel? Daar is in deze ruime woonkamer voldoende plek voor! Vanuit de woonkamer bereik je de nette open keuken, welke is voorzien van een inductie kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Je hebt hier zeker genoeg ruimte om lekker te kokkerellen. Daarnaast bereik je vanuit de woonkamer ook de hal die je toegang geeft tot de tuin, deze hal biedt je de ruimte om dingen op te bergen. Hoe handig is dat!

Slapen, dromen en douchen
Via de trap in de hal kom je op de eerste verdieping terecht, hier heb je toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaat vloer en behangen wanden. Droom jij van een kingsize bed? Dan kan je hier die droom waarmaken, want ruimte heb je wel in deze slaapkamers! De nette badkamer is voorzien van een douche, toilet en badkamermeubel met wastafel. Via de vaste trap lopen we door naar de 2e verdieping, op de overloop krijg je toegang tot de vierde royale slaapkamer. Daarnaast kan je op de overloop de aansluiting vinden voor wasmachine en droger. Wat makkelijk!

Tuinieren, zonnen en genieten
Houd jij van barbecues met vrienden en familie? Lees dan zeker nog even verder. Ruimte in deze tuin heb je namelijk zeker. Creëer hier verschillende zithoekjes en maak het helemaal jouw plekje! Achter in de tuin staat er een tuinstel en daarnaast bevindt zich hier de schuur waar je eventueel fietsen of andere tuin accessoires kwijt kunt. Zie jij jezelf hier al genieten? Plan dan snel een bezichtiging in!

* Gelegen in de kindvriendelijke buurt Dijken * 10 minuten loopafstand van het centrum * Bouwjaar 1978 * 4 ruime slaapkamers * 12 zonnepanelen * Royale tuin * Carport in elektrische deur *
Overdracht
Vraagprijs €259.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1978
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 110
Energie
Label A
Geldig tot 05/04/2032
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X