fbpx
C&R Makelaars

Klaproosberg 32 4708 KE

Bekijk op de kaart
€269.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke hoekwoning in de kindvriendelijke wijk de Tolberg? Het buitengebied is om de hoek en het stadscentrum is op 15 minuten fietsen. De woning beschikt over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers met mogelijkheid tot 3, een garage met elektrische deur en een diepe achtertuin. Welkom op de Klaproosberg nummer 32, kom snel een kijkje nemen!

Entree
Parkeer auto op de parkeerplaats voor de deur of op de parkeerplaats voor de garage. Via de onderhoudsvriendelijke voortuin loop je door de voordeur de hal binnen lopen. In de hal bevindt zich de meterkast en het toilet. Via de hal loop je door naar de woonkamer.

Wonen en koken
De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, spachtelputz wanden, een trapkast en de deur naar de royale achtertuin. De open keuken beschikt over een keramische kookplaat met afzuiging, een koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven en een magnetron. Via de woonkamer heb je toegang tot de trap naar de eerste verdieping. Je kan nog alle kanten op met deze leuke woning, een uitbouw aan de zijkant of achterkant van de woning of een tweede verdieping.

Slapen, dromen en douchen
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. De master bedroom is voorzien van een inbouwkast en bij deze slaapkamer heb je de optie een extra slaapkamer te creëren. De nette badkamer beschikt over een douchecabine, toilet en een wastafel.

Tuinieren, zonnen en genieten
Via de woonkamer of de garage betreed je de zonnige tuin. Deze onderhoudsvriendelijke tuin is ruim van opzet, genoeg plek voor verschillende gezellige zithoekjes! De tuin beschikt over nette erfafscheiding, sierbestrating, borders en een buitenkraantje. Via de achtertuin bereik je de garage met elektrische deur.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1995 * Kindvriendelijke wijk de Tolberg * Woonkamer met open keuken * 2 slaapkamers, mogelijkheid tot 3 * Inbouwkast * CV-ruimte met CV-ketel 2014 * Kunststof kozijnen met dubbelglas en horren * Garage met elektrische deur * Tegelvloer met vloerverwarming * Royale achtertuin * Uitbouw mogelijk *
Overdracht
Vraagprijs €269.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1995
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 76
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (421)

X