fbpx
C&R Makelaars

Evelindeflat 37 4707 EX

Bekijk op de kaart
€185.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Een fantastisch thuis voor jou! Dit fijne 3- kamer appartement is comfortabel en heeft aan sfeer geen gebrek. Gezellig wonen dát doe je hier aan de Evelindeflat 37! Dit is een appartement voor jong en oud in de Langdonk en hier heb je alle voorzieningen dichtbij. De woonkamer met open keuken is de perfecte plek voor een dagje relaxen of het ontvangen van vrienden en familie. Daarnaast kan je in de zomer heerlijk genieten van het frisse briesje op het balkon. Wie weet volg jij deze zomer alle bewegingen vanaf hier!

Entree
Parkeer je auto voor de deur en kom binnen in de entree, via de trap of lift kom je bij het appartement, welkom! Je komt hier binnen in de ruime en sfeervolle hal, via de hal bereik je het toilet, de meterkast de badkamer en de slaapkamers. Daarnaast is de hal voorzien van granol wanden en een nette laminaat vloer.

Wonen & koken
Vanuit de hal kom je binnen in de ruime en lichte woonkamer. Wat een ruimte, hier kan je zeker een mooie bank en een leuke eettafel kwijt. En als dat nog niet genoeg was! Bereik je vanuit de woonkamer ook het balkon, hier kan je genieten van het weer en een goede bak koffie. Vanuit de woonkamer bereik je ook de open keuken die is voorzien van een vaatwasser en een keramische kookplaat met afzuiging.

Slapen, dromen & douchen
Terug in de hal bereik je de eerste royale slaapkamers en de badkamer. De tweede slaapkamer is te bereiken vanuit de woonkamer en is voorzien van een moderne laminaatvloer. Daarnaast is 1 slaapkamer voorzien van een inbouwkast, ideaal! De badkamer is voorzien van een badmeubel met wastafel en een bad met douche. Deze badkamer is van alle gemakken voorzien!

Tuinieren, zonnen & genieten
Houdt jij ervan om buiten te genieten van het weer? Dan kan dat zeker op het balkon dat hier aanwezig is. Zie je jezelf al zitten? Lekker weer, een goed boek en een lekker drankje? Er is op dit balkon ook genoeg ruimte om gezellig wat vrienden uit te nodigen.

* Leuk appartement in de Langdonk * 2 slaapkamers * Bouwjaar 1980 * Lift * Rolluiken * 2 royale slaapkamers balkon * Voorzien van dubbel glas * Sfeervolle woonkamer * Open keuken met inbouwapparatuur *
Overdracht
Vraagprijs €185.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 1980
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 73
Energie
Label E
Geldig tot 29/10/2026
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X