fbpx
C&R Makelaars

Wouwseweg 168 4703 BZ

Bekijk op de kaart
€325.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Deze verrassend ruime en gezellige woning is gelegen aan de Wouwseweg. Heerlijk rustig en toch binnen enkele minuten in het centrum van Roosendaal, wat wil je nog meer? De half vrijstaande woning is uitgebouwd, voorzien van dubbelglas en zonnepanelen. Daarnaast is de woning volledig gerenoveerd, voorzien van een ruime achtertuin. Een ander pluspunt is de extra badkamer op de begane grond. Ben jij ook al helemaal weg van deze woning?


Entree
Parkeer je auto voor de deur en kom binnen in deze gezellige woning. Via de voordeur kom je in de hal terecht welke je toegang geeft tot de meterkast, toilet, de trap naar de eerste etage en de woonkamer. De hal is voorzien van een laminaatvloer en spachtelputz wanden.

Wonen & koken
Via de hal kom je in de gezellige woonkamer. De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer, dubbelglas en grotendeels spachtelputz wanden. Daarnaast zorgen de balken in het plafond voor een warme sfeer en kun je de woonruimte in delen in een aparte zit-en eethoek. De dichte keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en nette tegelvloer. Daarnaast beschikt de benedenverdieping over een wasruimte en douche met wastafel.

Slapen, dromen & douchen
De overloop op de eerste verdieping geeft je toegang tot 3 slaapkamers en een moderne badkamer. De badkamer is uitgevoerd met een ligbad met douche, een wastafel en toilet. De eerste verdieping is voorzien van een nette laminaatvloer en grotendeels spachtelputz wanden.
Op de tweede verdieping bevindt zich een bergzolder welke te bereiken is via de vlizotrap. Kortom, aan ruimte geen gebrek!

Tuinieren, zonnen & genieten
Vanuit de keuken bereik je de zeer ruime achtertuin. De tuin is voorzien van 2 overkappingen en een flinke stenen berging. Ook achter in de tuin is een zitruimte gecreëerd zodat je ieder moment van de dag heerlijk buiten kunt zitten. Tot slot is de woning voorzien van 12 zonnepanelen! Met wie kom jij een kijkje nemen?

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1936 * Woonoppervlakte 101 m2 * Perceel 290 m2 * Inhoud 363 m3 * 12 zonnepanelen* 3 slaapkamers * Dichte keuken * Bijkeuken * Badkamer op begane grond * CV 2017 * Zeer ruime achtertuin * Berging * Overkappingen * In de buurt van het stadscentrum *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €325.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1936
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 101
Energie
Label G
Geldig tot 21/10/2021
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2

Vergelijkbare woningen (409)

X