fbpx
C&R Makelaars

Kalmoesberg 58 4708 KM

Bekijk op de kaart
€215.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Let op: alleen bestemd voor eigen bewoning!

Vol enthousiasme nemen we je mee, dit is exact wat we bedoelen als we praten over wonen met een goed gevoel!
Dit leuke appartement beschikt over een nette open keuken met inbouw apparatuur, een badkamer met ligbad en 2 slaapkamers. Daarnaast heeft het appartement een zonnig balkon met uitzicht op het park. Hoeveel moois kan een locatie bieden? Heel veel, dit is zo’n woonspot waar je helemaal tot rust komt. Je profiteert optimaal van de voordelen van het grasveld en de speeltuintjes aan de voorzijde, daarnaast ben je binnen no time in het buitengebied of het in het winkelcentrum. Ben je al benieuwd geworden? Plan dan snel je bezichtiging in!


Omgeving & locatie
Wauw, wat een locatie! Hou je van wandelen of vissen? Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het buitengebied. Zet je auto op een van de parkeerplaatsen in de straat en kom via de trap binnen in dit 3-kamer appartement gelegen in de fijne op een rustige locatie in de Tolberg.

Wonen & koken
Vanuit de hal is er toegang tot woonkamer met veel daglicht. De woonkamer beschikt over een moderne laminaatvloer, spachtelputz-wanden en voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eettafel. Daarnaast bereik je vanuit de woonkamer de moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, een vaatwasser en een combi-oven. Dat wordt genieten! In de keuken bevindt zich ook nog een bergkast waar de CV-ketel (2013) hangt en de wasmachine kan staan. Via de gezellige woonkamer bereik je de deur naar het balkon (Oost) waar je op warme zomerdagen heerlijk kan genieten van het weer, een heerlijke bak koffie of een mooi boek!

Slapen & douchen
Via de woonkamer bereik je de hal die toegang geeft tot het toilet, de badkamer en de twee slaapkamers. De nette badkamer is voorzien van een douche-bad combi, je kunt hier dus in bad maar heb je zin om te douchen dan is dit ook mogelijk, daarnaast is de badkamer voorzien van een badkamermeubel met wastafel. De 2 slaapkamers zijn netjes afgewerkt en zijn voorzien van een mooie laminaatvloer. De oorspronkelijke ouderslaapkamer is op dit moment opgedeeld in 2 ruimtes door middel van een wand. Deze wand kan er eenvoudig uit gehaald worden, waardoor je weer die grote slaapkamer van kan creëren!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1995 * Woonoppervlakte 64 m2 * Inhoud 196 m3 * VVE kosten €93,- * Nette open keuken met inbouwapparatuur * laminaatvloer en spachtelputz wanden* balkon op het Oosten gelegen * Berging * Gewilde woonwijk Tolberg * Voldoende parkeergelegenheid * Het appartementencomplex is voorzien van een actieve VVE * Geen lift aanwezig *
Overdracht
Vraagprijs €215.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2022-12-01
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1995
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 64
Energie
Label C
Geldig tot 31/01/2025
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X