fbpx
C&R Makelaars

Florahove 18 4702 EZ

Bekijk op de kaart
€375.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

De ideale combinatie van rustig wonen op een mooie locatie nabij het centrum, dit is 'm! Onze favoriet is de woonkamer met een moderne gietvloer, veel daglicht, en zo’n heerlijk subtiele sfeer. Ook de halfopen moderne woonkeuken, de moderne badkamer, 4 slaapkamers, de zonnige tuin, garage en 10 zonnepanelen mogen niet ontbreken. Ben jij al overtuigd? Plan nu dan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer de auto op de eigen oprit en stap binnen via de overdekte entree. Welkom! De hal is voorzien van een moderne gietvloer, een garderobewand en een open trap naar de eerste verdieping. Via de hal bereik je de moderne toiletruimte, de meterkast en de deur naar de woonkamer.

Wonen & koken
Heel veel daglicht, dat is de woonkamer, op elk moment van de dag schijnt de zon wel ergens aangenaam deze ruimte binnen en onze tip voor de wintermaanden: met een goed boek op de bank gaan zitten, af en toe op- en rondkijken om je hart op te halen aan die heerlijk subtiele woonsfeer hier. In de zomermaanden zetten we de schuifpui open, zo heb je een open verbinding met de zonnige achtertuin.

Niet meer weg te slaan uit deze leefkeuken, geloof ons, dit zal absoluut van toepassing zijn. Dit is dé plek waar zo’n grote eettafel past om met de hele familie of vrienden te tafelen. Het vertrek voor ontspanning en waar je de chefkok in je laat shinen. Dit laatste kan niet missen met een 5-pits gasfornuis, koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven, gecombineerd met belangrijke praktische elementen als veel kast- en werk(blad)ruimte.

Slapen, dromen & douchen
Met 3 ruime slaapkamers en een kleinere slaapkamer kunnen we een vinkje zetten bij ‘geschikt voor een groot gezin’. Iedereen heeft hier zijn/haar eigen plekje en voldoende bergruimte. Daarnaast beschikken de slaapkamers over een rolluit en is de hoofdslaapkamer en zolder voorzien van airco. De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, toilet en een badmeubel met spiegel, dubbele wastafel en inbouwspots. Hier begin je iedere morgen met lekkere warme voetjes, vanwege de elektrische vloerverwarming.

Tuinieren & relaxen
De tuin is ingericht zodat deze makkelijk kan worden onderhouden en dan kun je natuurlijk heerlijk genieten. De tuin is netjes aangelegd met tegels, borders en donkergrijze grind. Door de diverse terrassen en de elektrische zonwering heb je altijd wel een zon of schaduwplek waar je optimaal en in alle privacy kunt genieten. Via de berging voor opslag van het tuingereedschap heb je een achterom. Ideaal!

Bijzonderheden:
* Rustig wonen op een mooie locatie nabij het centrum * Woonoppervlakte 130 m2 * Inhoud 443 m3 * Sfeervolle woonkamer * Woonkeuken met inbouwapparatuur * 4 slaapkamers * Hoofdslaapkamer rolluik * Moderne badkamer met inloopdouche en elektrische vloerverwarming* 10 zonnepanelen * Garage met elektra/licht * Elektrische zonwering * Berging en achterom * Volledig voorzien van dubbel glas * 10 zonnepanelen*
Overdracht
Vraagprijs €375.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 125
Energie
Label C
Geldig tot 17/08/2030
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X