fbpx
C&R Makelaars

Willem Elsschotlaan 5 4707 GA

Bekijk op de kaart
€315.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Vol enthousiasme nemen we je mee, dit is exact wat we bedoelen als we praten over wonen met een goed gevoel! Deze sfeervolle tussenwoning met garage beschikt over een woonkeuken, nette badkamer en 4 slaapkamers. Daarnaast heeft de woning een leuke achtertuin en een dakterras! Hoeveel moois kan een locatie bieden? Heel veel, dit is zo’n woonspot met de juiste balans tussen rust en goede bereikbaarheid. De woning staat in een apart stukje van woonwijk De Kroeven wat in 1996 is gebouwd, enorm kindvriendelijk en rustig gelegen. Daarnaast ben je binnen no time in het buitengebied of het winkelcentrum of zit je op de snelweg! Eigenlijk raken we niet uitgepraat, maar wonen is beleving en dat échte gevoel laten we je het allerliefste ervaren tijdens de bezichtiging!

Entree
Parkeer je auto voor de deur en loop via de nette voortuin naar de voordeur, welkom! Via de voordeur kom je in de hal terecht, welke toegang geeft tot het toilet, de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer.

Wonen & koken
De sfeervolle lichte woonkamer is voorzien van een moderne laminaat vloer en nette wandafwerking. De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en beschikt over voldoende ruimte voor een gezellige zithoek. De chefkok kan zich in deze ruime open keuken helemaal uitleven! De keuken biedt veel werkruimte en beschikt diverse inbouwapparatuur, zoals een oven, 4-pits gasfornuis, vaatwasser en een koelkast. Het leuke aan deze keuken is dat je er een ruime eettafel neer kunt zetten.

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de overloop op de eerste verdieping bereik je 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer beschikt over een douche, toilet en een wastafel en een spiegel jezelf een goedemorgen te wensen. De zeer ruime slaapkamers zijn voorzien van een vinylvloer en veel daglicht, een van de slaapkamers is voorzien van een balkon. Via de vaste trap bereiken we de tweede verdieping. Hier bevindt zich de een mooie grote slaapkamer met een ruim dakterras op het Zuiden! Ideaal om lekker te zonnen met alle privacy! Op de voorzolder zijn er aansluitingen voor de wasmachine/droger.

Tuinieren, zonnen & genieten
Bij lekker wonen hoort ook lekker buiten kunnen zijn! In deze keurig onderhouden tuin op het komt dat zeker wel goed. De achtertuin is keurig bestraat, heeft een nette erfafscheiding en een berging. Daarnaast is er een overkapping. Zie jij jezelf hier al zitten met een goed boek en een glas wijn? Tevens beschikt de tuin over een achterom. Wat ideaal is aan deze achterom, is je hier gemakkelijk naar de garage kan lopen welke zo'n 30 meter verderop op staat.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1996 * Perceel 130 m2 * Woonoppervlakte 116 m2 * Inhoud 390 m3 * Gelegen in kindvriendelijke wijk "De Kroeven" * Op loopafstand van het buitengebied en het winkelcentrum * Sfeervolle woonkamer met veel lichtinval * Ruime keuken * Nette achtertuin met overkapping * 4 slaapkamers * Balkon * Dakterrassen * Volledig voorzien van dubbelglas * Garagebox met elektra * Voldoende parkeermogelijkheid * Achterom
Overdracht
Vraagprijs €315.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1996
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 116
Energie
Label B
Geldig tot 18/06/2030
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X