fbpx
C&R Makelaars

Dokter Heijptstraat 11d 4701 EA

Bekijk op de kaart
€239.500
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wonen in het midden van het centrum dicht bij alle voorzieningen, ideaal! Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers, een balkon op het zuidwesten gelegen, een moderne keuken en badkamer. De ruime woonkamer biedt veel mogelijkheden. Zie jij jouw meubels hier al staan en word jij hier ook zo blij van? Plan dan snel een bezichtiging bij ons in!

Wonen & koken
Via de voordeur kom je in de hal terecht welke voorzien is van een moderne laminaatvloer. Vanuit hier bereik je de woonkamer, keuken, de 2 slaapkamers, de wasruimte, de nette badkamer, het moderne toilet en de meterkast. De ruime woonkamer beschikt over strak gestucte wanden en een moderne laminaat vloer. Vanuit hier bereik je tevens het zonnige balkon. De moderne gesloten keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits-gasfornuis met afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi-oven. Vanuit het balkon heb je uitzicht over het stadscentrum en de Watertoren.

Slapen, dromen & douchen
Via de hal heb je toegang tot de 2 slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van nette wanden en een laminaatvloer. De badkamer beschikt over een ligbad met douche en een wastafel.

Omgeving & opslag
In het appartement is een aparte wasruimte aanwezig welke de nodige opslagcapaciteit biedt en tevens beschikt over aansluitingen voor de wasmachine en droger. Het appartement heeft een eigen berging. Het appartement is onderdeel van appartementencomplex 'de Watertoren' en ligt op loopafstand van het centrum en diverse voorzieningen.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 2002 * Onderdeel van complex ‘de *Watertoren’ * CV ketel * Moderne gesloten keuken met inbouwapparatuur * Volledig voorzien van dubbelglas * Volledig geïsoleerd * Op loopafstand van het centrum en voorzieningen *
Overdracht
Vraagprijs €239.500
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 2002
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 65
Energie
Label C
Geldig tot 20/10/2025
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (422)

X