fbpx
C&R Makelaars

Schubertlaan 4 4702 KB

Bekijk op de kaart
€215.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Dit leuke appartement met garage is centraal gelegen en van alle gemakken voorzien. De sfeervolle woonkamer met moderne laminaatvloer, de moderne badkamer, de 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 3), de gesloten keuken met inbouwapparatuur en de 2 balkons maken dit appartement instapklaar! Daarnaast beschikt het appartement over een garage en een berging. Met wie kom jij snel een kijkje nemen?

Entree
Parkeer je auto voor de deur, stap uit en je bent bij de overdekte entree. Welkom! Het complex beschikt over een afgesloten centrale hal. Via de entree van het complex heb je toegang tot de berging en het trappenhuis.

Wonen & koken
Via de voordeur kom je in de hal terecht, welke toegang geeft tot de slaapkamers, de woonkamer, de meterkast, de gesloten keuken en het toilet. Daarnaast is de hal voorzien van strak gestucte wanden en een nette laminaatvloer. De sfeervolle woonkamer heeft een fijne lichtinval door de vele raampartijen en beschikt over strak gestucte wanden en een nette laminaatvloer. Je kunt hier zeker een grote bank en een royale eetkamer tafel kwijt. Via de woonkamer bereik je het zonnige balkon. Zie jij jezelf al zitten in het zonnetje met een lekkere bak koffie? Vanuit de hal kom je in de gesloten keuken. De keuken beschikt over een koelkast met vriesvak, combi-oven, vaatwasser en een 4-pits elektrische kookplaat met afzuiging. Daarnaast bereik je vanaf de keuken het tweede balkon, wat een luxe!

Slapen, dromen & douchen
De 2 slaapkamers zijn te bereiken via de hal. Ook deze zijn voorzien van een nette laminaatvloer en strak gestucte wanden. De slaapkamers hebben zeker wat ruimte, een kingsize bed en een grote kast past hier zeker in! De moderne badkamer is te bereiken via de keuken, deze beschikt over een inloopdouche en een badkamermeubel met wastafel en spiegel.

Opslag
Op de begane grond van het appartementencomplex bevindt zich een ruime berging. De berging biedt voldoende ruimte voor je fiets en gereedschap. De berging is enkel te bereiken voor bewoners van het complex. Daarnaast heb je ook een aparte garage, dit appartement heeft het allemaal!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1965 * 2 slaapkamers, mogelijkheid tot 3 * 2 ruime balkons * Voorzien van rolluiken* Voorzien van dubbele begelazing * Moderne badkamer * Berging * Garage * Loopafstand van het centrum en diverse voorzieningen * VVE kosten €173 incl. stookkosten*
Overdracht
Vraagprijs €215.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2022-09-30
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 1965
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 74
Energie
Label E
Geldig tot 02/09/2030
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X