fbpx
C&R Makelaars

Lodewijkdonk 52 4707 TC

Bekijk op de kaart
€175.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Een fantastisch appartement voor jou! Dit fijne 2-kamer appartement is sfeervol, instapklaar en dichtbij verschillende voorzieningen zoals een basisschool en supermarkt, ideaal toch! Daarnaast beschikt dit appartement over een ruime slaapkamer met ingang naar het balkon en de woonkamer met open keuken. Dat wordt in de zomer heerlijk genieten van het frisse briesje op het balkon. Het ontvangen van vrienden of familie zit er hier zeker in. Wie weet zit jij deze zomer hier heerlijk te genieten!

Entree
Vanuit de centrale hal loop je de trap op of pak je de lift naar de etage waar je de ingang van het appartement vindt. Via de voordeur kom je direct in de woonkamer en de open keuken.

Wonen & koken
Deze ruime woonkamer beschikt over spachtelputz wanden en een vinyl vloer. Een lekkere loungebank en een leuke eetkamer tafel passen hier zeker in. De woonkamer sluit aan op de open keuken met kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Ga jij een lekkere maaltijd bereiden voor vrienden of familie?

Slapen, dromen & douchen
Het appartement beschikt over 1 ruime slaapkamer. Door de grote raampartijen kan je hier heerlijk wakker worden in het daglicht. Ook kan je hier zeker een groot bed kwijt voor extra comfort. Vanuit deze kamer is ook het balkon te bereiken, de deuren openslaan en genieten van het weer, wie wil dat nou niet! Daarnaast is de slaapkamer voorzien van strakke wanden en moderne vinyl, deze is doorgetrokken in het gehele appartement. De ruime badkamer beschikt over een douche en een badkamermeubel met wastafel.

Opslag
In het appartement is een aparte wasruimte/berging aanwezig welke de nodige opslagcapaciteit biedt. Het appartement heeft een eigen berging en naast het complex ligt een grote parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
* Volledig voorzien van dubbelglas * Voldoende parkeergelegenheid * Airco * Ruim balkon * ruime slaapkamer* ruime badkamer * berging * Nette keuken * voorzien van veel raampartijen*
Overdracht
Vraagprijs €175.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Appartement
Bouwjaar 1979
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 54
Energie
Label D
Geldig tot 29/01/2028
Indeling
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X