fbpx
C&R Makelaars

Kalsdonksestraat 123 4702 ZC

Bekijk op de kaart
€225.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Deze karakteristieke hoekwoning is instapklaar en is voorzien van veel sfeervolle details! De woning is centraal gelegen en beschikt over 3 ruime slaapkamers, een moderne keuken, moderne badkamer en een leuke achtertuin met achterom. Ben jij al verliefd? Kom dan snel een kijkje nemen!

Entree
Je komt via de voordeur binnen in de hal. Vanuit de hal is de meterkast, de trap naar boven en de woonkamer te bereiken. De begane grond is voorzien van een laminaat vloer en strak gestucte wanden.

Wonen & koken
Wat een sfeer straalt deze woonkamer uit, voel jij jezelf hier al helemaal thuis? Er is voldoende plek voor een gezellige zithoek en een eettafel. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een inductie kookplaat met afzuiging, een koelkast, een vaatwasser en een combi-oven. Kookliefhebbers kunnen zichzelf hier helemaal uitleven!

Slapen & Dromen
Via de trap bereik je de ruime overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloer en strak gestucte wanden. De badkamer is modern en voorzien van een inloopdouche, toilet en een badkamermeubel met wastafel.

Tuinieren, zonnen en genieten
De fijne achtertuin is voorzien van nette erfafscheiding, bestrating, gras, borders en een achterom. Daarnaast beschikt deze over een schuur. Nodig alvast jouw vrienden uit voor de zomer BBQ!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1891 * Sfeervolle hoekwoning centraal gelegen * Moderne keuken met inbouwapparatuur * 3 slaapkamers * Moderne badkamer met inloopdouche, toilet en badkamermeubel met wastafel * Achterom * Fijne achtertuin * Schuur *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €225.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1891
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 71
Energie
Label E
Geldig tot 29/03/2032
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X