fbpx
C&R Makelaars

Molenstraat 174 4701 JZ

Bekijk op de kaart
€475.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wauw! Dat is het gevoel wat je direct krijgt als je aan komt rijden bij dit geweldig karakteristieke herenhuis. Wat een ruimte, karakter en mogelijkheden heeft deze unieke woning. Het gemeentelijk monument ligt met de voorgevel aan de Molenstraat en de linkerzijgevel aan de Boulevard. Het is in een sobere Neorenaissance stijl laten bouwen naar een ontwerp van architect M. Vergouwen, architect te Roosendaal. Het beschikt over maar liefst 8 slaapkamers (met mogelijkheid tot meer), 2 moderne keukens, ruime stadstuin tuin met een overkapping en achterom. Ben jij al overtuigd? Bieden vanaf € 475.000 k.k Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
Het pand dateert van 1903 en is gelegen op de hoek van de Molenstraat en de Boulevard. Via de ruime entree met authentieke marmeren vloer en lambrisering bereik je het kantoor, het toilet, de woonkamer en loop je via de trap door naar de eerste etage.

Wonen & koken
De sfeervolle woonkamer is voorzien van een voor- en achterkamer welke door de ensuite deuren worden gescheiden. Verder beschikt de woonkamer over een houten vloer en veel authentieke elementen zoals de kastenwand.
Loop door naar de prachtige leefkeuken. Deze is gesitueerd in de recent geplaatste uitbouw. De keuken bestaat uit een moderne keuken met kookeiland, inductiekookplaat (Bora), oven, vaatwasser en quoocker. Zie jij jezelf hier al heerlijk kokkerellen terwijl je gasten aan een wijntje zitten in de achtertuin? Want vanuit de keuken bereik je via de openslaande tuindeuren de fijne tuin.

Slapen, dromen & douchen
Gelijkvloers wonen? Dat kan! Op de begane grond vind je namelijk een ruime slaapkamer en badkamer. Maar ook boven word je aangenaam verrast door de ruimtes en mogelijkheden. Via de trap loop je langs het mooie glas-in-lood raam en bereik je de eerste verdieping. Deze beschikt over 5 kamers, waarvan een met keuken met diverse inbouwapparatuur waaronder een quooker. Op de tweede verdieping vind je nog eens 4 kamers en een badkamer. Kortom, aan ruimte geen gebrek!

Tuinieren, zonnen & genieten
Wat een heerlijke en privacy volle tuin is dit! Met achterom en overkapping. De tuin is grotendeels bestraat en voorzien van borders. Dat wordt genieten in zon en schaduw!


Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1903 * Woonoppervlakte 271 m2 * Inhoud 1272 m3 * Perceel 4218 m2 * Gelegen op loopafstand van het station en centrum* Gemoderniseerde sfeervolle woning met authentieke elementen * Leefkeuken *
Overdracht
Vraagprijs €475.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis
Bouwjaar 1903
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 271
Energie
Label Onbekend
Geldig tot Onbekend
Indeling
Aantal kamers 17
Aantal slaapkamers 8
Aantal badkamers 2

Vergelijkbare woningen (420)

X