fbpx
C&R Makelaars

Stephanusdonk 17 4707 XB

Bekijk op de kaart
€520.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wil jij wonen in een ruime, vrijstaande woning met maar liefst 14 zonnepanelen, ruime oprit en garage? Op korte afstand van verschillende voorzieningen, basisscholen en uitvalswegen hebben wij deze topper voor jou in de verkoop! Voorzien van een moderne en zeer ruime keuken, bijkeuken, nette badkamer, 4 slaapkamers, garage en heerlijke achtertuin. Ben jij al benieuwd geworden? Plan dan snel een bezichtiging in.

Entree
Zet je auto op de ruime oprit of in de garage en kom snel mee binnenkijken. Vanuit de royale hal bereik je het toilet, ingebouwde halkast, meterkast, de trap naar de eerste verdieping en natuurlijk de woonkamer.

Wonen & koken
Gezelligheid en sfeer, dat proef je direct als je de woonkamer in komt. Dankzij de grote raampartijen en ruime opzet van de woonkamer kun jij hier met gemak een royale zit-en eethoek creëren. De woonkamer en keuken beschikken over een nette tegelvloer met vloerverwarming. Verder is de woonkamer voorzien van strak gestucte wanden, houten kozijnen en dubbel glas. De nette keuken beschikt over een vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigkap. In de ruime bijkeuken vind je nog een oven, combi-oven, extra opbergruimte, wasmachine aansluiting en extra stroomgroep.

Slapen, dromen & douchen
Vanuit de overloop op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers welke voorzien zijn van een moderne laminaatvloer en strakke wanden. Op deze verdieping vind je ook de ruime badkamer welke beschikt over een ligbad, douche, wastafelmeubel met dubbele wastafel en een toilet. Via de vaste trap op de overloop bereik je de tweede verdieping waar je nog eens aangenaam verrast wordt door de ruimte. Allereerst kom je op de voorzolder terecht waar je nog eens extra opbergruimte vindt, hierna loop je door naar de extra slaapkamer. Ook deze verdieping beschikt over een nette laminaatvloer.

Tuinieren, zonnen en genieten
Wat een pareltje is deze achtertuin! Ruim van opzet, volledige privacy, goed onderhouden en voorzien van verschillende plantenborders. Er is voldoende ruimte om hier verschillende zitgedeeltes te creëren en daarnaast meerdere speeltoestellen of een tuinhuis weg te zetten. Tot slot beschikt de woning nog over een garage, dus aan opbergruimte geen gebrek.
Zie jij jezelf hier al helemaal zitten?

Goed om te weten, het dak van de woning is recent behandeld tegen mos, algen en is 2x geverfd. Daarnaast is de schoorsteen opnieuw gevoegd en voorzien van nieuw lood bedekking. Kortom, koffers pakken en je kunt hier direct gaan genieten van een heerlijke woning!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1972 * Ruime en lichte uitgebouwde woonkamer * Vloerverwarming * 4 slaapkamers * Airco* Garage * Bijkeuken * Ruime oprit * Dichtbij winkels, scholen en andere voorzieningen *14 zonnepanelen* Volledig geïsoleerd*
Overdracht
Vraagprijs €520.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1972
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 161
Energie
Label A
Geldig tot 31/12/2030
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (422)

X