fbpx
C&R Makelaars

Koraaldijk 59 4706 KD

Bekijk op de kaart
€218.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Let op: alleen voor eigen bewoning!

Ben je op zoek naar een fraaie eengezinswoning in de kindvriendelijke wijk Kortendijk? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Deze woning aan de Koraaldijk heeft een sfeervolle woonkamer met eetgedeelte, beschikt over een moderne keuken en badkamer en is voorzien van 2 slaapkamers, een berging en fijne achtertuin. Word je enthousiast van deze woning? Plan dan snel een bezichtiging!

Entree:
Parkeer je auto voor de deur en loop via de voordeur naar binnen. De hal beschikt over een nette laminaatvloer en vanuit hier bereik je het toilet, de meterkast en de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning vind je nog een berging voor extra opbergruimte.

Wonen & koken:
De sfeervolle woonkamer beschikt over een moderne laminaatvloer en nette wanden. Dankzij de grote raampartijen valt er aangenaam veel licht naar binnen. In deze ruimte vind je ook het eetgedeelte waar je een grote eettafel kwijt kunt om gezellig aan te tafelen. Vanuit de woonkamer is de moderne open keuken voorzien van een koel-vriescombinatie, vaatwasser en een 4-pits gaskookplaat om je heerlijke gerechten klaar te kunnen maken. Er bevindt zich ook een deur naar een washok/bijkeuken. Ideaal!

Slapen, dromen en douchen:
Via de open trap in de woonkamer ga je naar de 1ste verdieping waar je 2 slaapkamers vind welke zijn voorzien van een moderne laminaatvloer en nette wanden. De ruime ‘’master bedroom’’ is voorzien van een enkele dakkapel met daaronder opbergruimten en niet te vergeten een airco installatie. Dat is pas genieten van een ontspannen nacht! De tweede slaapkamer met een velux dakraam biedt ook weer extra opbergruimte. Dan vind je op deze verdieping ook nog de moderne badkamer welke voorzien is van een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en grote radiator.

Tuinieren, zonnen en genieten:
Vanuit de woonkamer stap je zo je knusse tuin in welke gelegen is op het noordoosten en voorzien is van kunstgras en
nette bestrating. Ook is de tuin voorzien van een achterom, dus je gasten kunnen zo aanschuiven voor een barbecue.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1980 * Sfeervolle woning in kindvriendelijke wijk* Moderne keuken * 2 slaapkamers * Nette badkamer met ruime inloopdouche * Achterom * Fijne achtertuin * Berging* Dakkapel*Houten kozijnen

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €218.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2022-07-15
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1980
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 78
Energie
Label C
Geldig tot 05/04/2032
Indeling
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X