fbpx
C&R Makelaars

Lavendelberg 36 4708 LE

Bekijk op de kaart
€399.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Het mag gezegd worden: wat een fijn huis is dit! Deze leuke 2-onder-1 kap woning beschikt over een royale woonkamer, moderne keuken met kookeiland, 4 slaapkamers en een fijne tuin. In deze 2-onder-1 kap woning ga je zeker met veel plezier wonen. Benieuwd geworden? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Welkom! In deze gezellige hal bevinden zich de meterkast, een garderobehoek en de deur naar de woonkamer. De hal is voorzien van een PVC-vloer en gestucte wanden. Het toilet bevindt zich in de tweede hal met tevens de trapopgang naar de eerste verdieping.

Wonen & koken
Treed binnen in deze warme woonkamer en laat je verrassen door de ruimte. De woonkamer laat zich gemakkelijk indelen, een ruime zithoek met grote hoekbank en een royale eetkamertafel passen hier perfect in. Ook valt er veel licht naar binnen door de vele raampartijen en de grote nieuwe achterpui, wat een fijne sfeer geeft dit! De woonkamer is voorzien van strak gestucte wanden en een mooie PVC-vloer. Loop mee naar het feestje in huis, de woonkeuken! De keuken is de plek die de chef in je laat shinen achter het kookeiland! De keuken is in 2019 vernieuwd en van alle gemakken voorzien, namelijk; een inductie kookplaat, een combi-oven en combi-oven met stoomfunctie, een koelkast, een Quooker, vaatwasser en veel bergruimte. Hier ga je zeker lekkere maaltijden bereiden voor familie en of vrienden die gezellig in de woonkeuken zitten aan de 8-persoons eettafel die je hier met gemak kwijt kunt!

Slapen, dromen & douchen
Via de trap in de hal kom je op de overloop terecht. Vanuit hier bereik je 3 slaapkamers en de badkamer. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en de vloer is voorzien van een houtlook vinyl vloer. De badkamer is van alle gemakken voorzien en beschikt over een bad, douche, toilet en een badkamermeubel met wastafel. De tweede verdieping beschikt over een voorzolder met aansluitingen voor de wasmachine en droger en een royale 4e slaapkamer. Daarnaast is hier voldoende opbergruimte voor de ski- en carnavalsspullen.

Tuinieren, zonnen & genieten
Dat wordt genieten in deze fijne tuin! Wil je even in de schaduw zitten? Dat kan onder de toffe overkapping! Hou je meer van zon? Er is voldoende ruimte voor ligbedden, een speelhoek voor de kinderen en een eettafel! Ook is er een schuur waar je voldoende opbergruimte hebt om je fietsen en tuinspullen op te bergen en daarnaast beschikt de woning over een achterom.

Bijzonderheden
* Kindvriendelijke wijk Tolberg * Instapklaar * Moderne keuken met kookeiland uit 2019 * 4 slaapkamers * Op loopafstand van het winkelcentrum, diverse basisscholen en groenvoorzieningen *
Overdracht
Vraagprijs €399.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1994
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 123
Energie
Label B
Geldig tot 19/05/2032
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (422)

X