fbpx
C&R Makelaars

Albastdijk 18 4706 AN

Bekijk op de kaart
€525.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Is dit misschien jouw nieuwe thuis?! Deze mooie ruime vrijstaande woning is gelegen in kindvriendelijke wijk De Kortendijk. De woning is op loopafstand gelegen van het bos, winkels, speeltuintjes en een basisschool. Deze ruime vrijstaande woning is voorzien van een ruime woonkamer met haard, een gesloten keuken, bijkeuken, een ruime garage, 5 slaapkamers, fijne tuin rondom de woning en een eigen oprit met carport. Is dit het huis wat voldoende mogelijkheid biedt om je hier jouw eigen plekje te creëren?! Plan dan direct een bezichtiging in!

Entree:
Parkeer de auto onder de carport. Je kan zelf beslissen of je via de voordeur binnenkomt of via de Brabantse achterom komt. Indien je voor de voordeur kiest loop je door de groene voortuin gemakkelijk naar de voordeur. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, het toilet, de trap naar de eerste verdieping, de woonkamer en de keuken.

Wonen & koken:
Via de hal kom je in een ruime woonkamer terecht met een gezellige openhaard. In de wintermaanden zet je heerlijk de openhaard aan voor een gezellige sfeer. Vanuit de hal en/of de woonkamer kom je terecht in de dichte keuken welke voorzien is van een gasfornuis, oven, dubbele spoelbak, afzuigkap en een koelkast. Terwijl je lekker aan het kokerellen bent klets je gezellig met je gasten aan de eettafel.
Vanuit de keuken kom je terecht in de bijkeuken. In de bijkeuken is er een aansluiting aanwezig voor de wasmachine/droger en is er een wastafel aanwezig. De hal, woonkamer, keuken en de bijkeuken zijn voorzien van plavuizen. Ook bevindt zich in deze ruimte een ingebouwde kast. Vanuit de bijkeuken kom je terecht in de ruime garage.

Slapen & douchen:
Vanuit de hal is de eerste verdieping met een vaste trap te bereiken. De overloop geeft je toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer.
De badkamer is voorzien van een ligbad om in te relaxen, een douche, een wastafel en een toilet. Via de vaste trap op de overloop bereik je de ruime zolder die de opties geven tot kantoorruimtes of 2 slaapkamers.

Tuinieren, zonnen & genieten:
Vanuit de voordeur en/of de bijkeuken stap je zo je de tuin in. De tuin is voorzien van borders, bestrating, gras, een tuinhuis en een gezellige zithoek om met familie en vrienden te genieten van de zon met een hapje en een drankje. Deze tuin biedt enorm veel privacy! Doordat het huis in de midden van het perceel staat ligt de tuin rondom de woning. Kortom, gaat dit jouw plekje worden?!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1976 * Vrijstaande woning * Eigen oprit, carport en garage * Gelegen in De Kortendijk * Kindvriendelijke buurt met verschillende faciliteiten in de buurt * Tuin met veel privacy *
Overdracht
Vraagprijs €525.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1976
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 223
Energie
Label C
Geldig tot 05/03/2025
Indeling
Aantal kamers 9
Aantal slaapkamers 5

Vergelijkbare woningen (408)

X