fbpx
C&R Makelaars

Bandeliersberg 163 4707 SJ

Bekijk op de kaart
€265.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

YES! Dit is ‘m! Die gave instapklare tussenwoning in de Tolberg! Dit pareltje is op de begane grond voorzien van een laminaatvloer en een moderne open keuken. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers met een laminaatvloer en een nette badkamer. Op de tweede verdieping vind je een vierde slaapkamer. Word jij enthousiast van deze woning in de wijk Tolberg? Plan dan snel een bezichtiging!

Wonen & koken
Via de voordeur kom je in de hal terecht welke toegang geeft tot de woonkamer, toilet en trap naar boven. De woonkamer beschikt over een laminaatvloer en gestucte wanden. De moderne open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis met afzuiging, een koelkast, een vaatwasser, combi-oven en inbouw koffiezetapparaat. Terwijl je aan het koken bent, klets je gezellig mee met de gasten aan de eettafel.

Slapen, dromen & douchen
Wanneer je de trap op loopt kom je op de overloop terecht welke toegang geeft tot 3 slaapkamers en de badkamer. De overloop en slaapkamers zijn allen voorzien van gestucte wanden en laminaatvloer. De badkamer beschikt over een douche, toilet en een wastafelmeubel met dubbele wastafel.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Door de ruime dakkapel heb vind je hier de ruimste slaapkamer van het huis. Deze is voorzien van en heuse walk-in-closet, laminaat vloer en gestucte wanden.

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de woonkamer kom je terecht in de zonnige tuin welke op het westen gelegen is. Dat betekent tot in de late uurtjes zon (genieten geblazen)! De achtertuin heeft een nette erfafscheiding en is bestraat. Verder beschikt deze over een schuur, en achterom.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1984 * Perceel 164 m2 * Inhoud 360 m3 * Gebruiksoppervlakte 107 m2 * Dubbel glas * Moderne keuken * 4 slaapkamers * Kindvriendelijke wijk * Dichtbij speeltuintjes * Walk-in-closet
Overdracht
Vraagprijs €265.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1984
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 106
Energie
Label B
Geldig tot 27/05/2032
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (422)

X