fbpx
C&R Makelaars

Bandeliersberg 239 4707 SK

Bekijk op de kaart
€319.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke 2kapper in kindvriendelijke wijk de Tolberg? Deze woning beschikt over een eigen oprit en garage, een moderne keuken, een royale achtertuin met overkapping en een garage met elektrische bediening. De woning heeft alle elementen in zich om hier jouw droomwoning van te maken! Met wie kom jij een kijkje nemen?

Entree
Parkeer je auto in de garage en loop overdekt naar de voordeur. Welkom! Via de voordeur kom je in de hal terecht welke toegang geeft tot de woonkamer, het toilet en de trapopgang. De hal is voorzien van gestucte wanden en een laminaatvloer, loop met ons mee!

Wonen & koken
Eenmaal in de woonkamer komt het daglicht je tegemoet, door de royale raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde mis je nooit een zonnestraal in je woning. De woonkamer beschikt over een laminaatvloer en gestucte wanden. Er is hier voldoende ruimte om een ruime zithoek te creëren met uitzicht over de achtertuin! Door naar de plek waar je heerlijke maaltijden gaat bereiden. De moderne open keuken in hoekopstelling bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een 4-pits gasfornuis met afzuiging, een koelkast met vriesvak, een vaatwasser en een oven. Terwijl je aan het koken bent, klets je gezellig mee met de gasten aan de eettafel welke zich tevens aan de voorzijde van de woonkamer bevindt.

Slapen, dromen & douchen
Wanneer je de trap op loopt kom je op de overloop terecht welke toegang geeft tot 2 ruime slaapkamers, het toilet en de badkamer. De overloop en slaapkamers zijn allen voorzien van gestucte wanden en een laminaatvloer. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt tevens over toegang tot een ruime inloopkastenkamer, welke tevens ingericht zou kunnen worden als extra slaapkamer. De badkamer beschikt over een bad-douche combinatie, een wastafelmeubel met wastafel en daarnaast de aansluiting voor de wasmachine. Middels de vlizo trap bereik je de ruime zolder. De woning biedt de mogelijkheid een vaste trap te plaatsen, zodat op zolder een extra slaapkamer gecreëerd kan worden.

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de schuifpui in de woonkamer kom je terecht in de zonnige achtertuin welke op het westen gelegen is. Dat betekent tot in de late uurtjes zon! De achtertuin is keurig aangelegd en beschikt over bestrating, diverse borders, een vijver, een tuinhuis, een achterom en als echte eyecatcher een gave Douglas overkapping waar je met vrienden en familie heel wat zomerse uurtjes door gaat brengen! Vanuit de tuin heb je tevens toegang tot de garage met jawel elektrische bediening.

Bijzonderheden
* 2kapper met oprit en garage * Moderne keuken * Ruime woonkamer * 2 ruime slaapkamers, mogelijkheid tot 4 slaapkamers * keurig aangelegde achtertuin met overkapping * Volledig voorzien van dubbelglas en deels van kunststof kozijnen met draai/kiep stand en horren * Grotendeels voorzien van rolluiken * Kindvriendelijke wijk * Dichtbij speeltuintjes *
Overdracht
Vraagprijs €319.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1985
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 104
Energie
Label C
Geldig tot 23/06/2032
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (425)

X