fbpx
C&R Makelaars

Van Leeuwenhoeklaan 122 4708 BD

Bekijk op de kaart
€299.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

YES! Wij hebben weer een goed onderhouden hoekwoning in ons assortiment die misschien van jou kan zijn! De woning is rustig gelegen maar centraal nabij het stadcentrum van Roosendaal. Deze parel beschikt over een gezellige woonkamer, halfopen keuken, een moderne badkamer, 3 slaapkamers op de eerste verdieping, een ruime zolder (optie tot extra slaapkamers), een balkon en een nette voor- en achtertuin. Ben je nieuwsgierig en ga jij hier straks met veel plezier wonen?! Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree:
Parkeer je auto voor de deur en kom gezellig binnen in de hal. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, het toilet, de trap naar de eerste verdieping, de woonkamer en het eetgedeelte.

Wonen & koken:
De begane grond is speels ingedeeld met een aparte eet- en zitkamer met als hart de fijne keuken. Het eetgedeelte bevind zich aan de voorzijde van de woning. Hier vind je een grote raampartij waardoor je kunt genieten van veel lichtinval. Vanuit het eetgedeelte kom je terecht in de halfopen keuken die voorzien is van een gasfornuis, combi-oven, spoelbak, afzuigkap en een koelkast. Je bereikt de zitkamer vanuit zowel de gang als de keuken. De zitkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Een fijne lichte leefruimte en staat in open verbinding met de keuken. De begane grond beschikt over een laminaatvloer en spachtelputz wanden.

Slapen & douchen:
Vanuit de hal is de eerste verdieping met een vaste trap te bereiken. De overloop geeft je toegang tot 3 ruime slaapkamers en de moderne badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer en spachtelputz wanden. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en badmeubel met wastafel. Via de vaste trap op de overloop bereik je de ruime tweede verdieping. Nog een extra slaapkamer nodig? Geen probleem! Je splitst deze ruimte met gemak door tweeën. Daarnaast vind je hier de toegang tot het ruime dakterras.

Tuinieren, zonnen & genieten:
Vanuit de woonkamer stap je zo je goed onderhouden tuin in voorzien van een nette bestrating, fleurige beplanten plantenbakken en een stenen schuur. Ook is de tuin voorzien van een stenen schuur en achterom. Dus je gasten kunnen zo aanschuiven voor een gezellige borrel in de achtertuin. Kortom, gaat dit jouw huis worden?!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1999 * Ruime hoekwoning * Energielabel B * Moderne badkamer * Ruime tweede verdieping * Goed onderhouden * Pareltje
Overdracht
Vraagprijs €299.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1999
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 132
Energie
Label B
Geldig tot 19/05/2032
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4

Vergelijkbare woningen (425)

X