fbpx
C&R Makelaars

Kalmoesberg 12 4708 KM

Bekijk op de kaart
€295.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wauw! Dat is het eerste dat je denkt bij het zien van deze woning. Deze toffe hoekwoning is precies zo opgeknapt als jij het zou doen, met het grote voordeel dat je het zelf niet meer hoeft te doen! Die toffe zwarte keuken, visgraat PVC vloer met vloerverwarming en modern sanitair. Hier hoef je echt alleen je meubels maar binnen te zetten!

Entree
De woning is gelegen aan een voetpad en groenstrook met speeltuintjes. Op loopafstand vind je scholen en het Tolbergcentrum. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruime berging met vliering welke ideaal is voor het plaatsen van fietsen en gereedschap. Via de voordeur komen we de woning binnen. De hal beschikt over een modern hangtoilet (2022), meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. Dolenthousiast gaan we door naar de woonkamer!

Wonen en koken
Wat meteen opvalt is de fijne lichtinval door de grote raampartijen aan de achterzijde van de woonkamer. De openslaande tuindeuren en het kozijn ernaast zijn beide vernieuwd in 2022. De woonkamer beschikt over een gave PVC visgraatvloer met vloerverwarming en strak gestucte wanden. Vanuit je zithoek kijk je direct de tuin in en in de zomer zet je de openslaande tuindeuren open om de woonkamer en tuin met elkaar te verbinden. Houd jij van koken? Dan wordt koken in deze keuken een echt feestje! Deze prachtige moderne keuken welke in 2022 vernieuwd is beschikt over een koelkast, vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat met koppelbare pitten en een afzuigkap. Jouw kookkunsten kunnen in deze luxe keuken schitteren! Spullen die je uit het zicht wilt hebben berg je op in de trappenkast.

Slapen, dromen en douchen
Via de trap in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. Deze verdieping is voorzien van een moderne laminaatvloer en strak gestucte wanden. Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst 3 slaapkamers en een moderne badkamer. De slaapkamers zijn ruim van opzet en je kan hier zeker een kingsize bed kwijt. De masterbedroom beschikt daarnaast over een toffe inloopkast. Wat een luxe! Vol trots lopen we met jullie mee naar de badkamer. De moderne badkamer (2021) is voorzien van alles wat je nodig hebt; een luxe inloopdouche, een hangtoilet en een badkamermeubel met wastafel. Op de tweede verdieping bevindt zich de CV-ketel, aansluitingen voor het witgoed en behoorlijk veel opbergruimte. Middels het plaatsen van een dakkapel of opbouw zou hier een vierde slaapkamer gecreëerd kunnen worden. Daarnaast heb vanuit hier toegang tot het dakterras.

Tuinieren, zonnen en genieten
De achtertuin is keurig bestraat en beschikt over borders, beplanting, een tuinhuis, een buitenkraan en achterom. Dit is de ideale plek voor gezellige zomeravonden!

Bijzonderheden
* Hoekwoning * Volledig gemoderniseerd in 2021/2022 * Visgraat PCV vloer met vloerverwarming * Masterbedroom met inloopkast * Volledig geïsoleerd * Kindvriendelijke locatie * Keurig onderhouden *
Overdracht
Vraagprijs €295.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1995
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 86
Energie
Label B
Geldig tot 14/12/2030
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (409)

X