fbpx
C&R Makelaars

Spoorstraat 188 4702 VP

Bekijk op de kaart
€239.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een woning met garage op loopafstand van het treinstation van Roosendaal? Deze instapklare sfeervolle woning beschikt over een diepe tuin, twee slaapkamers en een grote garage met bergzolder. Wekt dit jouw interesse? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto voor de deur of in de ruime garage en treed binnen in deze sfeervolle woning aan de Spoorstraat. Via de hal kun je doorlopen naar de eerste etage of de woonkamer. In de hal bevindt zich ook de meterkast. Daarnaast is de hal voorzien van een laminaat vloer en spachtelputz wanden.

Wonen & Koken
Loop mee naar binnen en laat je verrassen! Deze gezellige woonkamer is voorzien van een moderne laminaatvloer en nette spachtelputz wanden. Zie jij jezelf hier al neer ploffen na een lange dag in die ene leuke bank die je al een tijdje voor ogen hebt? Hier ga je zeker de ontspanning vinden waar jij naar op zoek bent. Daarnaast beschikt de woning over een nieuwe moderne keuken welke de chef-kok in je naar boven gaat halen. Deze keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, een koelkast en een vriezer. Vanuit de keuken loop je door richting de wasruimte, badkamer en het toilet. Deze bevinden zich dus op de begane grond, wat een voordelen!

Slapen, Dromen & Douchen
We zeiden het net al, op de begane grond vind je de badkamer. Deze is erg ruim en voorzien van een inloop douche en wastafel. Op de eerste verdieping vind je 2 slaapkamers welke beide voorzien zijn van een nette laminaatvloer, vloerbedekking en nette spachtelputz wanden. Daarnaast vind je op de eerste verdieping nog een ruimte met de cv-ketel. Deze kamer zou je ook kunnen gebruiken voor extra opbergruimte. Op de tweede verdieping vind je ook nog een bergzolder.

Tuinieren, zonnen & genieten
Zie jij jezelf al zitten in deze ruime tuin? In deze tuin is voor ieder wat wils! Ben jij toe aan de zomerse zonnestraaltjes? Dan kan je lekker in de zon gaan genieten, maar ben je meer toe aan schaduw dan kan je een leuk boek lezen onder de overkapping. Ideaal! Tot slot beschikt de woning nog over een zeer ruime garage met zeer ruime zolder! Dus je parkeert je auto gewoon in je garage en hebt daarnaast nog een zee van opbergruimte!

* Sfeervolle woning *op loopafstand van het station * nieuwe keuken * 2 slaapkamers * ruime garage met zolder *
Overdracht
Vraagprijs €239.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1923
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 73
Energie
Label E
Geldig tot 31/08/2030
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (408)

X