fbpx
C&R Makelaars

Moureauveld 33 4702 MB

Bekijk op de kaart
€235.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

*OPENHUIS 13-07-2022 16:00 uur - 17:30 uur*

Deze hoekwoning heeft meer te bieden dan je in eerste instantie dacht! Beleef de ruime woonkamer en de 4de (slaap)kamer op de tweede verdieping. Wel dien je de keuken aan te pakken, deze is niet aanwezig. Echter, er is meer; volledig kunststof draai/kiep kozijnen, dubbele beglazing, rolluiken en vloerverwarming op de begane grond. De woning is gelegen op loopafstand van het stadscentrum van Roosendaal. Doordat de woning is gelegen aan een woonerf is de omgeving ook zeer geschikt voor kinderen. Op het pleintje is een speelgelegenheid met speeltoestel aanwezig. Ook is er op het woonerf voldoende gratis parkeergelegenheid.

Entree
De voortuin is bestraat en de woning is gelegen aan een rustig woonerf. Via de voordeur kom je in de hal terecht. De ruime hal geeft je toegang tot de berging, de meterkast, het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. De hal is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en een garderobe hoek.

Wonen & koken
De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en behangen wanden. De ruimte laat zich gemakkelijk indelen met een aparte zithoek en een gezellige eettafel. Via de grote ramen en de openslaande tuindeur valt aangenaam veel licht naar binnen. Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt de ruimte om een leuke hoekkeuken te plaatsen. De woning wordt opgeleverd zonder werkende keuken.

Slapen, dromen & douchen
De overloop op de eerste verdieping geeft je toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De nette badkamer is uitgevoerd met een ruime douche en een badkamermeubel met wastafel. De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer en behangen wanden. De tweede verdieping is te bereiken middels een vaste trap. Hier bevindt zich de vierde (slaap)kamer, deze beschikt over voldoende opbergruimte achter de knieschotten.

Tuinieren, zonnen & genieten
De achtertuin biedt veel privacy en zon. Hij beschikt over een nette erfafscheiding, tegels en een achterom. Tevens bevindt zich aan de voorzijde van de woning een inpandige berging met de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1986 * Hoekwoning * Keuken dient te worden vervangen * Inpandige berging * Gelegen op een rustig woonerf * Begane grond vloerverwarming * Vaste trap tweede verdieping * CV 2015 * Volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas * Volledig voorzien van rolluiken * Nette erfafscheiding * Gelegen nabij het stadscentrum, diverse winkels en uitvalswegen *
Overdracht
Vraagprijs €235.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding PER_DATUM
Aanvaardingsdatum 2022-08-15
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1986
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 95
Energie
Label C
Geldig tot 04/01/2030
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Vergelijkbare woningen (427)

X