fbpx
C&R Makelaars

Dokter Lemmensstraat 4 4701 LZ

Bekijk op de kaart
€540.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Wat een fantastische stads villa is dit! Een parel van een woning op een prachtige locatie aan de Dokter Lemmensstraat. Zeg nou zelf, hoe vaak kom je zo’n woning tegen op loopafstand van het centrum en station, met beschikking over een eigen garage en een fijne tuin? Daarnaast beschikt de woning over een riante woonkamer en drie slaapkamers met mogelijkheid tot een vierde op de begane grond. Ben jij al overtuigd?
 
Entree
Parkeer je auto voor de deur en loop met ons mee naar binnen. Bij binnenkomst in de hal valt gelijk de moderne plavuizenvloer op! De hal beschikt over de trap naar de eerste verdieping, de meterkast en de doorgang naar de woonkamer.

Wonen & koken
Bij binnenkomst in de woonkamer vallen gelijk de vele raampartijen op, hierdoor komt er veel natuurlijk licht binnen. Aan de achterzijde van de woonkamer kan je gelijk door de schuifpui doorlopen naar de ruime achtertuin. Heb jij altijd al je eigen kookeiland gewild? Deze open keuken beschikt over een kookeiland met een gaskookplaat, combi-oven, magnetron, koelkast, vriezer en een vaatwasser. Op het kookeiland heb je veel werkruimte, waardoor jij al je creativiteit kwijt kunt tijdens het kokkerellen. Via de achterzijde van de woonkamer kan je doorlopen naar de werk/slaapkamer. Je hebt hierdoor de mogelijkheid de woning levensloopbestendig te maken. Ook vind je op de begane grond een bijkeuken waar je de wasmachine en droger kwijt kunt. Via deze ruimte bereik je ook de garage.
 
Slapen, dromen en douchen
We lopen via de trap in de hal naar de eerste verdieping. Deze is voorzien van twee ruime slaapkamers. Verder zijn er op deze verdieping twee moderne badkamers te vinden. Badkamer nummer één is voorzien van een ligbad en een badkamermeubel met wastafel. De tweede badkamer is een en-suite, gelegen aan slaapkamer aan de voorzijde. Deze is voorzien van een inloopdouche en een badkamermeubel met wastafel. De eerste verdieping beschikt bovendien nog over een toiletruimte en een kastruimte. Op de tweede verdieping is nog een slaapkamer te vinden, deze ruime slaapkamer is bovendien voorzien van een walk-in-closet en een wastafel. Daarnaast beschikt de zolder over veel bergruimte.
 
Tuinieren, zonnen en genieten
De tuin is te bereiken via de schuifpui in de woonkamer, de bijkeuken of het tussenportaal achter de woonkamer. De ruime tuin biedt volledige privacy en is voorzien van veel groen. In deze tuin kan je de hele dag genieten van de zon. Zie jij jezelf hier al barbecueën met familie en of vrienden? Plan dan snel een bezichtiging in!

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1936 * Perceel 119 m2 * Woonoppervlakte 168 m2 * Centrale ligging * Inpandige garage * 4 slaapkamers * Slapen en baden op begane grond * Fijne tuin * Moderne afwerkingen * Instapklaar

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
Overdracht
Vraagprijs €540.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1936
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 168
Energie
Label E
Geldig tot 17/08/2032
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2

Vergelijkbare woningen (408)

X