fbpx
C&R Makelaars

Heesterberg 40 4708 HS

Bekijk op de kaart
€455.000
C&R Makelaars +31 165 201091

Omschrijving

Het mag gezegd worden: wat een geweldig huis is dit! Deze prachtige 2-kapper beschikt over een royale uitgebouwde woonkamer, moderne keuken met kookeiland, 5 slaapkamers, ruime tuin en als kers op de taart een riante praktijk- en kantoorruimte met aparte ingang. Nieuwsgierig? Plan dan snel een bezichtiging in!

Entree
Zet je auto op je eigen oprit en loop naar de overdekte entree. Welkom! In deze gezellige hal bevinden zich het toilet, meterkast, trap naar boven en de deur naar de woonkamer. De hal is voorzien van een laminaat-vloer en gestucte wanden.

Wonen & koken
Treed binnen in fijne lichte woonkamer en laat je verrassen door de ruimte. De woonkamer laat zich gemakkelijk indelen, een ruime zithoek met grote hoekbank en een royale eetkamertafel passen hier perfect in. Ook valt er veel licht naar binnen door de vele raampartijen en de grote nieuwe achterpui, wat een fijne sfeer geeft dit! De uitgebouwde woonkamer is voorzien van strak gestucte wanden, een mooie laminaat-vloer en vloerverwarming.
De keuken is de plek die de chef in je laat shinen achter het kookeiland! De keuken is van alle gemakken voorzien, namelijk; een inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging (Bora), een oven, een grote koelkast, een Quooker, vaatwasser en veel bergruimte. Hier ga je zeker lekkere maaltijden bereiden voor familie en of vrienden die gezellig in de woonkeuken zitten aan de 8-persoons eettafel die je hier met gemak kwijt kunt!

Praktijk- & kantoorruimte
De verrassing van het huis is de ruime praktijkruimte met kantoor en toilet aan de achterzijde van de woning. De praktijkruimte is voorzien van een keukenblok en nette laminaat-vloer. Je bereikt de werkplekken via zowel de woonkamer als de overdekte entree. Ook vind je hier een ruime berging waar je met gemak je fietsen kunt stallen.

Slapen, dromen & douchen
Via de trap kom je op de overloop welke toegang geeft tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloer, behang, stucwerk en rolluiken. De moderne badkamer is voorzien van bad, douche, dubbele wastafel, toilet en badkamermeubel.

Tweede verdieping
Aan slaapkamers geen gebrek, want ook op de tweede verdieping vind je 2 slaapkamers welke beide zijn voorzien van een dakkappel wat zorgt voor veel lichtinval. Tevens zijn deze voorzien van rolluiken. Daarnaast vind je hier ook de CV en veel opbergruimte.

Tuinieren, zonnen & genieten
Dat wordt genieten in deze fijne tuin! Wil je even in de schaduw zitten? Dat kan onder de toffe overkapping! Hou je meer van zon? Er is voldoende ruimte voor ligbedden, een speelhoek voor de kinderen en een eettafel!

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1989* Perceel 231 m² * Woonkamer en slaapkamers voorzien van Prachtige keuken en badkamer * Gelegen op een woonerf * Op steenworp afstand van een speeltuintje * Bedrijfsruimte aan huis * vloerverwarming
Overdracht
Vraagprijs €455.000
Status VERKOCHT
Aanvaarding IN_OVERLEG
Bouw
Soort huis Huis
Bouwjaar 1989
Oppervlakten en inhoud
Gebruiksoppervlakte 155
Energie
Label C
Geldig tot 12/02/2025
Indeling
Aantal kamers 9
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1

Vergelijkbare woningen (427)

X